2777
2789
عنوان

می‌خوام با همسرم صحبت کنم

829 بازدید | 32 پست

الان به همسرم گفتم بعد از بازی بشینه تا باهاش صحبت کنم، دعا کنین همه وی خوب پیش بره

موضوع تو تاپیک قبلیم هست

God help me to be strong enough not to lie to myself 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

حق داری 

من چندوقتی بیکار بودم یبار نصب کردم از این مدل بازی ها 

و یسری رفتارها و حرفا دیدم که واقعا متوجه شدم خیلیا جنبه ی ارتباط با جنس مخالف ندارن و همش دنبال چیزای دیگه هستن ....

حذف کردم خداروشکر دیگه سمتش نرفتم

قبلیو خوندم اسی 

صحبت کن حتما ولی من بودم دلمو زیاد خوش نمیکردم 

من شوهرم بازی انلاین داره سالی بار میره سرش بازی میکنه ولی بازم حاضر نی پاکش کنه شوهر شما انگار معتاده بهش

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤
قلبیو خوندم اسی  صحبت کن حتما ولی من بودم دلمو زیاد خوش نمیکردم  من شوهرم بازی انلایت دا ...

اممیدم به خداست فقط می‌خوام تلاشمو بکنم

God help me to be strong enough not to lie to myself 
مشاور گفت برای آرامش خودت تنها راه مطرح کردن خواستته

بازیه چیه؟؟؟من همسرم کلش بازی میکردچت نمیکرد فقط زیادی بازی میکرد ازش خاستم برامنم نصب کنه نصب کرد منم ازعمد بیستر از خودش بازی میکردم خخخ دید دارم از راه به در میشم دیگه هردوتامون پاکش کردیم

اممیدم به خداست فقط می‌خوام تلاشمو بکنم

اره تلاشتو بکن الان ارومو متین ازش بخواه

منم بودم همینکارو میکردم 

ولی واسه دفعات بعد تضمین نمیکردم خودشو گوشیو باهن اتیش نزنم

برو بچ این کاربری متعلق به یه نفر نیست پس هی نپرسین چرا تو تایپیک قبلیت اینو گفتی چرا صحبتات تو تایپیکا متغیره اینجا یکی ارزوشه بچه دارشه یکیمون ارزوشه توی کنکوری ک پیش رو داره موفق شه و رشته مورد علاقشو دنبال کنه یکیمون تمام فکرش قبول شدن ازمون استخدامی اموزشو پرورشه و رویاش معلمی یکی بهتر شدن حال بچش اینجا هممون ارزوهایی داریم غمایی داریم دلمونو نوازش میدن اینجا جاییه واسه رهایی پس باهم مهربون تر باشیم❤❤❤