2777
2789
عنوان

دوستان لطفا کمکم کنید

55 بازدید | 11 پست

من حدود ی ماه پیش سقط داشتم بعد از دو سه هفته سنو دادم گفتن بقایا مونده دکترم گفت شاید با پریودیت بره کوچیکه پریود شدم یکم بقایا دفع کردم الان یک و نیم ماه گذشته دوباره سنو دادم هنوز بقایا هست دکتر بهم قرص سایتوتک داد چهار تا زیر زبونی دیشب خوردمشون الان درد دارم ولی خبری از خونریزی شدید و اینا نیس کسی تجربه ای داشته چیکار کنم؟؟؟

عزیزم چی شد ؟ شما دفع کردی؟ من سه ماهه سقط کردم و دوبارم پریود شدم😓😓 اما امشب رفتم سونو گفت بقایا داری و رحمت اصلن پاک نشده 😓😓 واقعن این سه ماه مستأصل شدم کابوس بقایا دارم😓😓

عزیزم چی شد ؟ شما دفع کردی؟ من سه ماهه سقط کردم و دوبارم پریود شدم😓😓 اما امشب رفتم سونو گفت بقایا ...

ن عزیزم پریود شدم ولی چیزی نیافتاد نرفتم سنو دیگه ترسیدم حالا موندم چیکار کنم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ن عزیزم پریود شدم ولی چیزی نیافتاد نرفتم سنو دیگه ترسیدم حالا موندم چیکار کنم

عزيزم حتمن سونو برو

من بقايام ١٣ ميل بود گفت كورتاژ نميخاد دو دوره متيل آرگونوين خوردم و دوبار پريود شدم اما چيزي نيفتاد

رفتم سونو واژينال گفت شده ٣٤ ميل

گفتم چطور ميشه بزرگ شده گفت بقايا ميمونه عفونت ميكنه و خون جذب ميكنه بزرگ ميشه

فورأ بستريم كردن برا كورتاژ😓😓

سه ماه همههههه كاري كردم ك كورتاژ نشم چون بعد ٥ سال ناباروري باردار شده بودم

از طب سنتي و گياهي بگير تا شيميايي و انواع قرص و امپول…

اما ارادهء من با ارادهء خدا فرق ميكرد….😓

حتمن برو سونو ان شاء الله هيچي نباشه و دلت مطمئن بشه🤲🏻 دعات ميكنم

عزيزم حتمن سونو برو من بقايام ١٣ ميل بود گفت كورتاژ نميخاد دو دوره متيل آرگونوين خوردم و دوبار پريو ...

عزیزم متاسفم برات چیشد اخرش کورتاژ شدی؟ الان حامله نیستی؟

امکان حاملگی تو بقایا هست؟اخه از موعد پریودیمم گذشته

عزیزم متاسفم برات چیشد اخرش کورتاژ شدی؟ الان حامله نیستی؟ امکان حاملگی تو بقایا هست؟اخه از موعد پری ...

اره عزیزم ۲۰ روز پیش کورتاژ شدم

بعد سه ماه تلاش… برای افتادن بقایا..اما نشد که بشه…

با سه تا دکتر مشورت کردم اتفاقن گفتن امکان حاملگی خیلی زیاده وقتی جنین افتاده اما هنوز بقایا مونده

اما خطرناکه و موجب سقط جنین مجدد یا حاملگی مولار( همون بچه خوره) میشه

عزیزم ی سونو بده و خیال خودتو راحت کن و ان شالله ک دلت قرص شد چیزی نمونده با خیال راااحت اقدام کن😘😘😘

اره عزیزم ۲۰ روز پیش کورتاژ شدم بعد سه ماه تلاش… برای افتادن بقایا..اما نشد که بشه… با سه تا دک ...

عزیزم سنو دادم خدارو شکر چیزی پیدا نشد گفتن احتمالا چیزی بوده افتاده 🥰

حالا که بقایا رو تازه دفع کردم باید خیلی فاصله باشه تا حاملگی بعدی؟

با چندتا دكتر مشورت كردم

كورتاژ حداقل سه تا پريودي و اكثر دكترا ميگن تا شش ماه جلوگيري بشه ك بارداري صورت نگيره چون ديواره رحم نازكه بايد ب حالت طبيعي براي حفظ جنين برگرده.

اما سقط طبيعي بدون كورتاژ و ساكشن بعد از يكبار پريودي و پاك شدن، بي نهايت مستعد بارور شدنه

حالا که بقایا رو تازه دفع کردم باید خیلی فاصله باشه تا حاملگی بعدی؟

اگه حال روحي و قواي جسميت خوبه راجبش فكر كن

اگر نه صبر كن هروقت ديدي ك حالت خوبه و ي چكآب دادي و همه چي خوب بود اقدام كن🤗