2777
2789
عنوان

لیفت ابرو با نخ

3417 بازدید | 13 پست

سلام بچه ها من دیروز رفتم لیفت ابرو با نخ انجام دادم برای ابرو و گوشه چشم خواستم بپرسم کسی اطلاع داره بعد از چند روز تاثیرش پیدا می شه الان احساس کشیدگی رو صورتم دارم و یکم تغییر کرده 

پیش کدوم دکتر رفتی

لیسانس حقوق وکیل پایه یک دادگستری ، فوق لیسانس معماری از دانشگاه هنر تهران ، دانشجوی دکترای روانشناسی بالینی دانشگاه علامه طباطبایی _ متولد تهران _ ساکن شهرک غرب ، برای خودم یک کلینیک پوست و زیبایی و لیزر دارم تو سعادت آباد که خدا رو شکر چرخش می چرخه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقد هزینه دادی ابروتو دادی بالا گربه ای کردی

کلا نزدیک دو تومنی شد و هر ماه باید بری شارژ کنی تو جلسه دوم یا سوم گفت تاثیر می زاره ولی بعضیا می گن زود تره 

سلام عزیزم در مورد تجربتون از لیفت ابرو میگین ؟؟؟ لطفا خواهری🙏

اینکه فقط یبار رفتین نخ رد کرد؟ 

ورم کرد؟ 

چند روز نقاهت داره؟ 

و مهمتر اینکه چقدر موندگاری داشت و مشکلی براتون پیش نیومد؟

کلا نزدیک دو تومنی شد و هر ماه باید بری شارژ کنی تو جلسه دوم یا سوم گفت تاثیر می زاره ولی بعضیا می گ ...

هر ماه ؟ 😲😲

اون وقت تا کی باید هر ماه شارژ کنی ؟

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

دکتر لاله پناه واقعا کارشون حرف نداره ابروهام رو با نخ لیفت کردن و نتیجه خیلی خوب و طبیعی شدش خیلی راضی‌ ام کلینیکشون توی خیابون فرشته هستش کلینیک خیلی شیک با پرسنل خیلی خوش برخورد دارن