سلام بچه ها همه رو توهمین پست میگم که هی نگین بذا فقط شما هم تا اخربخونین نگین زیاد نوشتی.
من یه جاری خیلی پررو وروبه خودی دارم سی و پنج سالشه خودم بیست و دو، الان شش ساله که جاریشم یه بار خونشونو  ندیدیم آدرس خونشونم بلد نیستیم اصلا یه تعارف خشک و خالی بلد نیستن زن و شوهر مارسم داریم برای بار اول باید دعوت کنن همون پاگشا اون جاریم کرد ولی این نکرد ما مشهد زندگی میکنیم اونا شهرستان پارسال اومدن مشهد مادر شوهرم هم باهاشون بود شوهرم اصرار کرد که دعوتشون کنیم به خاطر مامانم منم به اجبار دعوتشون کردم مادر جاریمم باهاشون بود جاریم باطلب  اومد هی می گفت هرکس مهمون می خواد باید جور همه چیزو خودش بکشه موقع رفتن بردار شوهرم رو کرد به مادر خانومش گفت میوه هاشونوجمع کن ببریم اینا که بخور نیستن من تو اتاق بودم بعد اومدم بیرون زنه پررو برگشت گفت اینارو  من برداشتم اگه ناراحت میشی بذارم 🥴اون سری که شهرستان بیمارستان بستری بودم شوهرم از روستا اومد شهر بعد جاریم ساعت هشت شب بهم زنگ زد که مثلا در چه حالی ..بارونه شدید می یومد منم گفتم هیچی شوهرم داره می یاد بهشم گفتم نیا بارون میاد ولی داره میاد که برام وسیله بیاره جایی هم نیست که بخوابه گفته تو ماشین می خوابم بدون اینکه به روی خودش بیاره بر گشت گفت عیب نداره خودش یه دلگرمیه برات حضورش اونجا 
حالا خونه هامون میاد میخوره میریزه میپاشه یخچال که از خودشه کلن ولی دلش نمی خواد بریم خونش و همیشه می گه خونه مامانمم یه بارم به من می گفت من از مهمون خوشم نمیاد و اینا
حالا مشکل اینجاست که خواهر شوهر و مادر شوهر من خیلی ساده ان و میگن همین که حرف بهش بر نمیخوره خودش یه دنیا😐 این سری سر تولد دخترش داداشای خودش خونش بودن بعدمن و خواهر شوهرم رفته بودیم شهر دکتر خواهر شوهرم میخواست بزور منو ببره خونش فقط به این دلیل که زبونم باز نشه بگم شش ساله یه تعارف به ما نزده منم نرفتم بعد خواهر شوهرم میگه اگه بری خونش از خونش بیرونت نمی کنه که 
ولی من غرورم اجازه نمی ده برم دلم می خوادباهاش مثل خودش برخورد کنم منم آرزو خونم و به جونش بذارم الان اومدن مشهد با مامان پروش به نظرتون برم حرم ببینمش
خواهر شوهرم اینا از طرز بیانشون می فهمم که توقع دارن دعوتشون کنم بازم ما آدم بده میشیم این بگم که ما چند تا جاری هممون از دست این شکاریم .احتمالا گذاشته جمعه رو نهار بیاد خونم پررو ولی من زودتر برم ببینمش چی بگم بهش..