2777
2789

یکی از قدیمی ترین دوستام بود،تقریبا ۱۵ ساله دوست بودیم

اون ازدواج کرد و خیلی دوست داشت منم ازدواج کنم

بخاطر همین یکی از دوستای همسرشو معرفی کرد 

منم جواب منفی یا مثبت ندادم .گفتم بزار خودشون پیش قدم بشن

ولی یک ماه بعد فهمیدم اون آقا رو به یکی دیگه از دوستای مشترکمون معرفی کرده و دارن عقد میکنن

منم سر این مسئله ک چرا منو به بازی گرفته قهر کردم 

چند باری پیام مناسبتی میفرستاد خیلی تحویل نگرفتم

ولی دلم میخاد باهاش دوباره ارتباط بگیرم 

شما بودین چیکار میکردین 

به روش نگاهم نمیکردم

اللهُ لاَ إِلَهَ إِلاَّ هُوَ الْحَیُّ الْقَیُّومُ لاَ تَأْخُذُهُ سِنَهٌ وَ لاَ نَوْمٌ لَّهُ مَا فِی السَّمَاوَاتِ وَمَا فِی الأَرْضِ مَن ذَا الَّذِی یَشْفَعُ عِنْدَهُ إِلاَّ بِإِذْنِهِ یَعْلَمُ مَا بَیْنَ أَیْدِیهِمْ وَمَا خَلْفَهُمْ وَ لاَ یُحِیطُونَ بِشَیْءٍ مِّنْ عِلْمِهِ إِلاَّ بِمَا شَاء وَسِعَ کُرْسِیُّهُ السَّمَاوَاتِ وَ الأَرْضَ وَ لاَ یَۆُودُهُ حِفْظُهُمَا وَ هُوَ الْعَلِیُّ الْعَظِیمُ. لاَ إِکْرَاهَ فِی الدِّینِ قَد تَّبَیَّنَ الرُّشْدُ مِنَ الْغَیِّ فَمَنْ یَکْفُرْ بِالطَّاغُوتِ وَ یُۆْمِن بِاللّهِ فَقَدِ اسْتَمْسَکَ بِالْعُرْوَهِ الْوُثْقَیَ لاَ انفِصَامَ لَهَا وَاللّهُ سَمِیعٌ عَلِیمٌ.اللّهُ وَلِیُّ الَّذِینَ آمَنُواْ یُخْرِجُهُم مِّنَ الظُّلُمَاتِ إِلَی النُّوُرِ وَالَّذِینَ کَفَرُواْ أَوْلِیَآۆُهُمُ الطَّاغُوتُ یُخْرِجُونَهُم مِّنَ النُّورِ إِلَی الظُّلُمَاتِ أُوْلَئِکَ أَصْحَابُ النَّارِ هُمْ فِیهَا خَالِدُونَ.»

و اون آقا هم خیلی جالب نبود الانک فهمیدم

بسیار آدم سلطه جو بودن 

و کلا زن و واس خودش میدونست 

و حتی شنیدم ک دست روی  دوستم بلند کرده 

و خانواده پسره هم خانواده جالبی نیستن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خب چون تو هیچی نگفتی اونم اینکارو کرده بیچاره

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
خب انتظار داشتم‌ازم بپرسه فقط معرفی کرد و رفت بعدم فهمیدم رفته با دوست مشترکمون ازدواج کرده

توام میگفتی نمیدونم الان چیزی بگم.. اگه طرف قصدش جدیه با خونوادم صحبت کنه

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗

عزیزم این معارفه‌ست. عاشقت نشده که میگی خودشون پیش قدم بشن.

خواستگارت نیست که شما بخوای جواب مثبت یا منفی بدی.

شما توی معارفه فقط باید اجازه بدی دوستت در مورد تو با ایشون صحبت کنه و یه جلسه‌ی معارفه توی منزلتون برگزار بشه. اونجا با هم صحبت می‌کنین و اگه به درد هم خوردین، آقا پسر با خانوادش رسما میان خواستگاری. اگرم به درد هم نخوردین که میره خونه‌ی یکی دیگه.

شما اذن جلسه معارفه رو ندادی، واسه همینم یکی دیگه رو معرفی کرد بهش.

الآن من خودم به یکی از دوستای شوهرم، پنج تا از دوستای خودمو که اخلاقی و خانوادگی به هم می‌خوردن، به ترتیب معرفی کردم. یکیشون حاضر نشد پسررو ببینه، رفتم سراغ دومی، دومی رو رفت خونشون و جلسه معارفه گذاشتن، به نتیجه نرسیدن، رفتم سراغ سومی و الی آخر.

شما اول باید فرق معارفه رو با خواستگاری بدونی. بعد بیای با دوستت قهر کنی.

مامان یه فرشته که زود پرکشید 🖤🥲
عزیزم این معارفه‌ست. عاشقت نشده که میگی خودشون پیش قدم بشن. خواستگارت نیست که شما بخوای جواب مثبت ی ...

خب من اون موقع ۱۹ سالم بود بچه بودم الان بخوام عید نوروز بهش تبریک بگم و پیش قدم بشم بد نمیشه ؟