2777
2789
عنوان

فک نکنم کسی مونده باشه که..

97 بازدید | 11 پست

بهم نگه بداخلاق و بدعنق

انگار همه مجبورن به جوکاشون بخندن 

اون روز بعد یه بحث کوچولو کسی که همیشه با هم خوب بودیم(🗿) برگشته میگه راسته که میگن بداخلاقیا بداخلاقیت زبونزد همس پس راس بوده

وای فقط دوس داشتم خفش کنم 

خوبه با هیچ کسی حرفیم رد و بدل نمیکنم که بگم به دل گرفتن حرفامو یا رفتارمو

بعد میگن تغییر بده خودتو 

مگه شما این اخلاق گندتونو تغییر میدین که منم دومی باشم؟ 

جدی و ساکت بودن چقد میتونه بقیه رو اذیت کنه مگه؟ من شخصیتم این مدلیه دوس نداری فقط سرت به زندگی خودت گرم بشه. 

سکوتی از جنس فریاد. 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ب دل نگیر به منم میگن حرف کلفت و زبون باز

هر جور باشی یه لقبی بهت میدن

همش میگن از بالا نگا میکنی منی که اصلا نگاشونم نمیکنم حتی باهاشون برخوردم ندارم :🗿🗿

سکوتی از جنس فریاد. 

خوب اینکه کسی بگه تغییر بده خودتو درست نیست واقعا شماهم این شخصیتت منم یکی از دوستام این شکلی بود ساکت جدی منم با اینکه این شخصیتم نیست اما وقتی با اون بودم همین شکلی جدی میشدم اما دیگه از بس خشک بود رابطه مون که کم کم بدون هیچ دلخوی جدا شدیم

شب‌هایی در زندگی‌ام بود که خیال می‌کردم تا صبح، زیر انبوهِ رنج متلاشی خواهم شد،                 اما صبح شد..

به منم میگن عزیزم

ولی یه وقتایی شاید خودت متوجه نیستی رفتارت بده ولی از بیرون اینجوری به نظر میاد

اگه همه میگن شاید یه چیزی هست

منم رفتار عادی خودم بود و قیافه نمیگرفتم ولی یکم از بیرون به خودم نگاه کردم و با بقیه مقایسه کردم دیدم حق دارن

درسته هرکسی یه جوریه ولی نمیشه انکار کرد ادمی که خوش خنده و خوش انرژیه به دیگران حس بهتری میده

لایک نکنید.. هرکی لایک کرد سوسک بشه ایشالله...فقط ریپلی دوس دالم🥲
به منم میگن عزیزم ولی یه وقتایی شاید خودت متوجه نیستی رفتارت بده ولی از بیرون اینجوری به نظر میاد ...

میتونن ازم حس بدی بگیرن برام مهم نیس ولی وقتی همش بهم میگن عوض شو خیلی رو مخم میره 

خودشونم با خودشونم دعوا دارنا ولی چون من باهاشون گرم نمیگیرم میشم آدم بده

امیدوارم زودی خلاص شم از دستشون

سکوتی از جنس فریاد. 

میشه لطفا حستون رو راجب زندگی من بگین؟ دو تا بچه کوچیک دارم خیلی روزهای سختی رو سپری میکنم. زندگیم چطور خواهد بود ؟

خدایی هست که بیشتر بیشتر دوستمان دارد .....میگذرد هم سختی ها هم خوشی ها....  قدر لحظات رو بدانیم
میشه لطفا حستون رو راجب زندگی من بگین؟ دو تا بچه کوچیک دارم خیلی روزهای سختی رو سپری میکنم. زندگیم چ ...

من جایی گفتم پیشگو ام؟ 

یه چنین تاپیکی داشتم ولی میشه کامل بخونینش لطفا؟ 

سکوتی از جنس فریاد.