2777
2789

سلام بچه هاخوب اگه بخوام رو راست باشم این سه سالو فقط گند زدم بگذریم از اینکه دوران راهنمایی همیشه تاپ بودم راستش واقعا خسته شدم از این وضعیت همش از اینو اون حرف میشنوم هی میخوام شروع کنم ولی نمیتونم خیلی سردرگمم نمیدونم باید چیکار کنم مشاوره هم نمیتونم برم این فکر لعنتیم که میتونم سال بعدم کنکور بدم باعث میشه راحت دست بکشم ولی میدونم سال بعد وضعیت از این بدتر میشه این سه سال همش درگیر کیپاپ و کیدراما بودم و یجورایی بهش اعتیاد دارم شاید بچگونه بنظر بیاد اما فکره آیدول شدنم دست از سرم بر نمیداره میدونم نمیشه ها...تازه من یه آدمیم که به ارزش هام خیلی اهمیت میدم انگار وسط یه دوراهیم که بشدت عذابم میده میخوام حتی برا مدتیم که شده از کیپاپ و کیدراما فاصله بگیرم چون نمیتونم کنترلش کنم واقعا از نظر ذهنی خیلی خستم...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره عزیزم از الان شروع کنی جواب می‌گیری نگران نباش. منم عین خودتم همه‌اش امروز فردا میکنم. سال قبل مشاور هم داشتم اما مشاور هیچ کاری برات نمیکنه تا خودت نخوای درس بخونی. کافیه کتاب تست داشته باشی و تست بزنی. من سال قبل دقیقا روزی ک بقیه کنکور دادن، من شروع ب خوندن برای کنکور سال بعد کردم ، شیش ماه روزانه هشت ساعت می‌خوندم اما بعد شیش ماه خسته شدم و در آخر هم دست از درس برداشتم و کنکور رو خراب کردم .پس نگران نباش الان بهترین موقع است برای شروع عزیزم

من تکه تکه از دست رفتم؛ در روز روزِ زندگی ام..

من یه پیشنهاد پولساز برات دارم برو فارکس آموزش ببین وقتی حرفه ای شدی خوب تو یکی از سایتهای پراپ معتبر عضو شو بهت فکر میکنم اگر تو آزمونشون قبول بشی ۵هزار دلار میده(هر شرکتی فرق میکنه)که باهاش ترید کنی هیچی پولم وسط نذاشتی فقط از طرف دانشت پور در میاری فکر کنم آخر ماه هرچقدر سودسازی کرده باشی ۸۰ درصد برای ت  هست ۲۰ درصد برای اونا به همین راحتی فقط شرطش اینه که حتما باید براشون سودساز باشی تا نگه ات دارن

کم کم ازش دست بکش (کیدرما و اینا رو میگم) یواش یواش دست بکش و چمیدونم از کتابای معمولی شروع کن غیر درسی بخون روزی 30 دقیقه یا 25 دقیقه کم کم از تایم کیدرما بگیر کتاب بخون بعد با تکنیک 5 دقیقه شروع کن مثلا بگو 5 دقیقه یه درسی میخونم دیگه نمیخونم... بعد بعد 5 دقیقه اگه دوست داشتی یه 5 دقیقه دیگه درس بخون و همینطور 5 دقیقه 5 دقیقه برو جلو وسطاش خسته شدی به هیچ وج پای گوشی و کیدرما نرو و اینکه نمیدونی از کجا شروع کنی و بزار اینطوری بگم شروع کن با خیلی سبز تست بزن (جامع) از درسایی مثل زمین شناسی و زیست شروع کن آخر سر برو شیمی و ریاضی و فیزیکم اگه تونستی بزن، بعد دیگه آخر  آخراش ثبت نام کن سنجش یا قلم چی تست بزن و به درنیومدن هم فکر نکن اصلا من کسیو میشناسم 2 هفته آخر خوند درومد، تو کمتر از اون نیستی که! (برای اطمینان بیشتر با تستای قلمچی و اینا بدک نیست کنکورهای سال قبلو هم تحلیل کنی)