بچه ها خانواده خواستگارم مخالفن ...شما کسی رو داشتین با وجود این اختلافات ازدواج کرده باشن و رابطشون با خانواده شوهر خوب باشه؟؟ دلیل مخالفت این خانواده بد بینی هایی هست که بر اساس تحقیقاتی که کردن بوجود اومده و تحقیقات اصلا ارتباط ه خانواده من نداره مثلا تحقیق از دلیل جدایی عموم و..... خودشن میگن باید زمان بدیم تا این شک ها رفع بشه و اینکه تفاوت سطح مالی هم هست ایشون پدرشون رئیس یک ارگان هستن و بابای من شغلشون آزاده ...اما من خودم کارمند کارخونم
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
وای چه خانواده بیکاری اصلا چرا بهشون اجازه دادی فکر کنن؟ به اونا چه ربطی داره جدایی عموت؟
نمیدونم .خودشون هم پدر و مادش از هم جدا شدن ما کلام نکردیم ...خیلی حرفا زدن مثلا گفتن دختره سطحش پایینه و تو نباید توقعت اینقدر پایین میبود....مامانش زبون داره....دختره تورت کرده و.....هزار و یک حرف دیگه
هیچی درست نمیشه تازه بدترم میشه گول این حرفارو نخور
چطوری ولش کنم؟؟؟؟؟؟ یک راه بهم بگو .خودمم میدونم و هر روز دارم از اینطرف و اونطرف میپرسم که حداقل یک امیدواری بگیرم اما همه مخالفن ...چیکار کنم من باید چطوری رهاش کنم و تنهاش بزارم اصلا نمیتونم باور کنم که تموم اون اینده ای که برنامه ریزی کرده بودیم رو باید با ادم دیگه ای تجربه کنم