2777
2789
عنوان

خانواده خواستگارم

540 بازدید | 36 پست

بچه ها خانواده خواستگارم مخالفن ...شما کسی رو داشتین با وجود این اختلافات ازدواج کرده باشن و رابطشون با خانواده شوهر خوب باشه؟؟ دلیل مخالفت این خانواده بد بینی هایی هست که بر  اساس تحقیقاتی که کردن بوجود اومده و تحقیقات اصلا ارتباط ه خانواده من نداره مثلا تحقیق از دلیل جدایی عموم و..... خودشن میگن باید زمان بدیم تا این شک ها رفع بشه و اینکه تفاوت سطح مالی هم هست ایشون پدرشون رئیس یک ارگان هستن و بابای من شغلشون آزاده ...اما من خودم کارمند کارخونم

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊
ترو خدا نرین تو خونواده ای ک از اول نمیخوانت چرا خودتونو کوچیک میکنین

چو دوستش دارم چون حرفاشون بهانس 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دوست داشتن برا الانه دوروز دیگه بری تو زندگی همش کشکه  بخدا منم شرایطم مثل تو بود الان عین سک ...

میشه بیشتر در موردش باهام صحبت کنی 

وای چه خانواده بیکاری اصلا چرا بهشون اجازه دادی فکر کنن؟ به اونا چه ربطی داره جدایی عموت؟

نمیدونم .خودشون هم پدر و مادش از هم جدا شدن ما کلام نکردیم ...خیلی حرفا زدن مثلا گفتن دختره سطحش پایینه و تو نباید توقعت اینقدر پایین میبود....مامانش زبون داره....دختره تورت کرده و.....هزار و یک حرف دیگه

میشه بیشتر در موردش باهام صحبت کنی 

ببین گلم منم خونوادم شرایط مالیمون معمولیه نمیخوام بگم پدرشوهرم  و خونواده شوهزم خیییلیییی سرمایه دارن ولی خوب ما نترنستیم اونطور ک ایناها جهیزیه میدن و خرج میکنن بکنیم اینو همیشه میزنن تو سرم ای عروسی فلانی فلان قدر جهیزیه اورده و ..... این ی موردشه بخوام برات بگم شیش صفحه میشه 

ببین گلم منم خونوادم شرایط مالیمون معمولیه نمیخوام بگم پدرشوهرم  و خونواده شوهزم خیییلیییی سرما ...

اینا که از همین الان پدر منو دراوردن ک  

اینا که از همین الان پدر منو دراوردن ک    

خوب دیگه 

بخدا منو شوهرمم با عشقو عاشقی ازدواج کردیم اوایل میگفتم من خودشو میخوام ب خونوادش کاری ندارم ک ولی واقعا نمیشه اشتباه میکردم خونواده شرط اوله

ببین گلم منم خونوادم شرایط مالیمون معمولیه نمیخوام بگم پدرشوهرم  و خونواده شوهزم خیییلیییی سرما ...

خود پسره میگه این حرفا برای قبل ازدواجه و درست میشه ...میترسم که خانوادش اینطوری که میگه نباشن و منم تک دخترم هر روز خنوادم بخوان غصمو بخورن

خوب دیگه  بخدا منو شوهرمم با عشقو عاشقی ازدواج کردیم اوایل میگفتم من خودشو میخوام ب خونوادش کا ...

برگردی بازم باهاش ازدواج میکنی؟

هیچی درست نمیشه تازه بدترم میشه گول این حرفارو نخور

چطوری ولش کنم؟؟؟؟؟؟ یک راه بهم بگو .خودمم میدونم و هر روز دارم از اینطرف و اونطرف میپرسم که حداقل یک امیدواری بگیرم اما همه مخالفن ...چیکار کنم من باید چطوری رهاش کنم و تنهاش بزارم اصلا نمیتونم باور کنم که تموم اون اینده ای که برنامه ریزی کرده بودیم رو باید با ادم دیگه ای تجربه کنم