2777
2789

بطري اسپري قرمز بود 

اينجا ازش تعريف كرديد ولي عكسش تو گالريم نيس پاك شده 

شما ميدونيد اسم اسپري چي بود ؟

لایک ممنوع⛔️خواهشا لایک نکنید❌ریپلای دوست دالم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سیف قرمز نبود؟

لطفاً برای شفای پدر جوونم یک صلوات بفرستین دلم خیلی شکسته💔😭خدایا چقدر التماس کردم بابام خوب بشه بمونه ولی نشد بردیش پیش خودت پس مواظبش باش لطفا برای شادی روح بابام یه صلوات بفرستین 🙏😞

این بود؟

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     

اينو ميگى من از اين استفاده ميكنم البته من يكم با اب  رقيق ترش ميكنم بعد ميزنم 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
نميدونم  فقط ميدونم قرمز بود  شما از سيف استفاده كردي راضي بودي ؟ مبل رو پاك ميكنه ؟

سیف من بطری قرمز برا گاز استفاده میکنم کلا مارک سیف بهترینه من خیلی راضی ام یه پاک کننده دیگه هم دارم اونو اسمشو نمیدونم برا فرش هست خونه نیستم شب رفتم خونه عکسشو برات میزارم اونم عالیه

میشه برای سلامتی مامانم و موفقیت دخترم  ی صلوات بفرستید 🥺🥺
اينو ميگى من از اين استفاده ميكنم البته من يكم با اب  رقيق ترش ميكنم بعد ميزنم

اره فك كنم 

شما كجاها و باهاش تميز ميكني ؟ مناسب مبل و پارچه س؟

نه اين نبود عزيزم

نانو بود؟

سرچ کن نت اسپری پاک کننده مبل😅شاید بیاره دیدیش برا منم بفرست

چرا باید بخاطر رفتار خشنم معذرت بخوام؟؟؟؟  اونایی که منو به اینجا رسوندن , هیچوقت ازم معذرت نخواستن...                                                 👇🏻👇🏻👇🏻👇🏻                                                   میشه واسم دعا کنید به خواستم برسم؟ممنون                     
اره فك كنم  شما كجاها و باهاش تميز ميكني ؟ مناسب مبل و پارچه س؟

همه كارس بيشتر ولى براى مبل و پارچه و فرش نوشته بايد با اب رقيق بشه 

خدایا شکرت بابت همه چیز .......🦋🌱              هر آن كس كه بدم گفت .......... بدى سيرت اوست ....... وآن كس كه مرا گفت نكو ، خود نيكوست 🌱 حال متكلم از كلامش پيداست .... از كوزه همان برون تراود ، كه در اوست .....🍃🍃.                                                            
سیف من بطری قرمز برا گاز استفاده میکنم کلا مارک سیف بهترینه من خیلی راضی ام یه پاک کننده دیگه هم دار ...

خيلي ممنون عزيزم مث اينكه همين سيف بود لطفا شب حتما عكس از اون اسپري ك برا فرش استفاده ميكني هم بفرس برام دست گلت درد نكنه🙏🌺

نانو بود؟ سرچ کن نت اسپری پاک کننده مبل😅شاید بیاره دیدیش برا منم بفرست

نانو نميدونم بود يا نه 

ولي فك كنم همين ك بچه ها ميگن سيف بوده اكثرا راضي ن