2777
2789
عنوان

خیلی ناراحتم چ پیامی به خاهرشوهرم بدم

| مشاهده متن کامل بحث + 552 بازدید | 36 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شاید حواسش به این موضوع نبوده

به نظرم اگر اینقدر باهم دوست بودید الان خیلی رک و دوستانه باهاش مطرح کن شاید برای کارش دلیل خوبی داشته باشه 

خدایــــــــــــــــا هرگز کسی را به انچه قسمتش نیست عادت مده...
واقعا چرا اینکارو کرد؟🤕 مازنا بجایی ک هوای همو داشته باشیم بدتر باعث ناراحتی هم میشیم نرو اگ گفت چ ...

همیننننن..بعدم واقعاااا ما رفیق بودیمااا ۵ساله کوچکترین ناراحتی ما از هم نداشتیم

لطفاا خووواهش میکنم کسی منو لایک نکنه. توروخدالایک نکنید

حالا که با هم صمیمی هستین راحت حرفتو بش بگو.. چ خوب ک با هم راحتین

دختر قشنگم ، عزیز مامان من با تو خوشبخت ترینم😍🧿🧚‍♀️.      فکر نکن چون جوابتو نمیدم کسی هستی... اتفاقا چون هیچی نیستی جوابتو نمیدم و حوصله کَل کَل با تو رو ندارم و مهمتر اینکه کاربریمو دوست دارم نمیخوام به خاطر یک عدد هیچ از دست بدم🤗
احتمالا فراموش کرده یعنی به حساب گذشت زمان گذاشته ، خیلی راحت و صمیمی پیام بده که فلانی هست من ازش خ ...

ن فراموش که نکرده مطمئنم.میدونه ک من خیلی حساسمو صدسال دیگم بگذرع من نمیتونم بااون شخص یجا باشم 

من ازخواهرم براخواهرشوهرم بهتربودم هرکاری که تونستم براش انجام دادم شوهرش سریه مسئله میخواست طلاقش بده پادرمیونی کردم بدون اینکه کسی بفهمه خودموکوچیک کردم تاشوهرش راضی شدبعدباخواهرشوهرمویکی ازفامیلای پدریم رفتیم مسافرت یه بحثی پیش اومدجلوهمه خواهرشوهرم ریدبهم شوهرم انقدعصبی شدکه هنوزم زیادبهش محل نمیده ۱۰سالم ازمن کوچیکتره

من ازخواهرم براخواهرشوهرم بهتربودم هرکاری که تونستم براش انجام دادم شوهرش سریه مسئله میخواست طلاقش ب ...

وااای..چ بد هنوز باهاش خوبی؟

لابد یه کاری کردی خودت یادت نیس ناراحت شده الان داره تلافی میکنه، توجیه دیگه ای برای کارش نیست 

ن والا ..نمیدونم چی بگم خودم اشکم درومد چون توقع نداشتم اون رو ترجیح بده به من

اون خانم چه نسبتی با خواهر شوهرت داره  نرو و اگر با گفتن دلت آروم میگیره با ملایمت بهش بگو

دوخترخاله پدرش هست.البته کلا اینا با فامیلای خیلییییی دور هم رابطه نزدیک و رفت امد زیاددارن