2777
2789
عنوان

دختر دوسالم خروسک گرفته لطفا هرکی تجربه داره کمکم کنه

| مشاهده متن کامل بحث + 972 بازدید | 21 پست
دستگاه بخورسرد داشتم جاری جان برد سوزوند اوردش برام الان زدمش برق ولی کارنمیکنه

چ رو دارن مردم.میگفتی خرابه اینکه.ببر درست کن.

حالا اگ فردا دیدی خدانکرده گلوش بدتر شد حتما بخر واجبه براشون تو خونه باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نباید قورت بده ؟ منظورتون از خروسک همون سرفه س؟

چرا دیگه قورت داد یه آبم‌روش..خروسک یهو حنجره باد میکنه و سرفه صدای سگ میده و صداش عوض  میشه و نفسش در نمیاد گاها.من بچم داشت خفه میشد اینو داد 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
اشکال نداره بریزی تو دهنش؟؟

والا من نمیتونم به کسی توصیه کمم ولی میگم دکتر داد و گفت بریز بچم داشت خفه میشد راه تنفسیش بسته بود باید دکتر بگه

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
چ رو دارن مردم.میگفتی خرابه اینکه.ببر درست کن. حالا اگ فردا دیدی خدانکرده گلوش بدتر شد حتما بخر واج ...

مال منو سوزوند بعد فردا رفت یکی برای بچهاش خرید😒 من حالا روم نمیشه برم بخرم بخدا من شش سال پیش ۵۰ تومن خریدمش الان سده یه میلیون