2777
2789

پدی کاف بده خیلی خوبه ارزونم هست

اگ‌جایی باره شوهرتو بفرس بگیره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

ی گیاه هیت ب اسم کاکل خروس گفتن انگار.اونم خوبه

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
در صورت تمایل برای عضویت در حرمسرا عدد 1 را به شماره ۱۰۰۰۱۰۰۰پیامک فرمایید یا به سایت www.harmsara   naser.ir مراجعه فرمایید.                                                      پ.ن =شرایط لازم جهت پذیرش در حرمسرا ۱) وزن بالای ۱۲۰ کیلو گرم        ۲) سیبیل پرپشت حداقل ۱۰۰۰ تار سیبیل به بالا   ۳) ران بالشتی ۴) ابرو پرپشت و کمونی با پیوند ۵) شکم فربه از ضروریات است                                                                بعد از ارسال پیامک و یا ایمیل منتظر تماس ندیمه های من باشید. بعد از پذیرش یک هفته کار بدون حقوق در حرمسرا و در صورت دریافت تایید اعلی حضرت رسمی میشوید. در غیر این صورت به بخش های دیگر کاخ فرستاده خواهید شد.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

برای خروسک بچم دکتر یدونه آمپول دگزامتازون داد گفت بشکن و بریز تو حلقش...آب بود روی آتیش.. داشت خفه میشد یهو خوب شد 

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  

عزیزم دختر منم‌ماه پیش گرفت..گلوش خییییلی بد گزفته بود.دکتر گف بستری کنین.اوردیم خونه همونشب دستگاه بخور سرد گرفتیم گذاشتیم بالاسرش تا صب کامل خوب شده بود خداروشکر

داروی خاصی نداش.همون پلاریژن و این چیزا

پدی کاف چی هست؟ ضد سرفه هست؟؟

شربت گیاهی

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟؟ امپول دادینش خورد؟؟ ضرر نداره؟ 

اره پسز منم خورده تا حالا

مشکلی نداره

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
واقعا؟؟ امپول دادینش خورد؟؟ ضرر نداره؟ 

آره خوده دکتر گفت و همونجا دادمش خورد و اوکی شد

براتون اینگونه آرزو میکنم :ان زمان که در محشر .خدا بگوید چه داشتی ؟حسین سر بلند کند و بگوید حساب شد مهمان من است .  
عزیزم دختر منم‌ماه پیش گرفت..گلوش خییییلی بد گزفته بود.دکتر گف بستری کنین.اوردیم خونه همونشب دستگاه ...

دستگاه بخورسرد داشتم جاری جان برد سوزوند اوردش برام الان زدمش برق ولی کارنمیکنه

برای خروسک بچم دکتر یدونه آمپول دگزامتازون داد گفت بشکن و بریز تو حلقش...آب بود روی آتیش.. داشت خفه ...

نباید قورت بده ؟ منظورتون از خروسک همون سرفه س؟

دنیا برای پولدارها و خشگلاس ، من به دنیا اومدم که دنیا خالی از تماشاگر نباشه... 💔💔💔💔

منم دخترم یکسال و۳ماهش بود نصف آمپول دگزا رو ریختم توآبمیوه دادم خورد دکتر بخور هم داده بود که من واسش نزدم

الهی وربی من لی غیرک...خدایا شکرت بخاطر نی نی سالمی که بهمون عطا کردی...تیکر تولد دخترگلم