2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

📌جزییات فروش فوق العاده محصولات ایران خودرو

🔹در این طرح که از فردا چهارشنبه به مدت سه روز به اجرا گذاشته خواهد شد، محصولات سورن پلاس بنزینی، دناپلاس توربورشارژ اتوماتیک و هایما S5 و S7 عرضه شده است.

🔹مشتریان نهایی روز یک‌شنبه ۲۱ اسفند از طریق قرعه کشی با حضور نمایندگان نهادهای نظارتی تعیین خواهند شد.

🔹دارا بودن حساب وکالتی برای متقاضیان عادی شرکت در این طرح الزامی بوده و بر همین اساس واریز مبلغ ۱۳۰میلیون تومان برای خودروهای سواری و ۴۰۰ میلیون تومان برای خانواده هایما توسط هر متقاضی در حساب وکالتی ضروری است.

🔹متقاضیان جایگزینی خودروهای فرسوده و طرح حمایت از خانواده و جوانی جمعیت نیازی به افتتاح حساب وکالتی ندارند.

🔹ایران خودرو بانک های عامل ملی، ملت، صادرات، تجارت، رفاه، پاسارگاد، پارسیان و سپه را برای افتتاح و یا تکمیل موجودی حساب وکالتی معرفی کرده است.

🔹متقاضیان می توانند برای شرکت در این طرح پس از افتتاح حساب وکالتی و واریز وجه مورد نظر، نسبت به ثبت نام از طریق سایت فروش اینترنتی محصولات ایران خودرو به نشانی اقدام کنند.

https://rubika.ir/khodro4007

سلام اگه دوس داری یه کارآنلاین با کمترین زحمت و صرف وقت پانزده دقیقه در روز، در حد یه پول تو جیبی داشته باشی بهم درخواست بده تا معرفی کنم

فرقِ آدما تو جبران کردنشونه، وگرنه همه اشتباه میکنن🙂