2777
2789

عروسی رفتنامون فقط🤣

من کارای سم خیللللی داشتم.

۱.اون موقع ها لوازم ارایشی نبود اخه،اگه بود هم ما بچه ها رنگش رو نمی‌دیدیم..

دزدکی جای رژ ،لاک زدم به لبام،،یععنی فقط می‌دویدیم و جیغ میزدم،آاااتیش گرفته بود لبام😂استون هم مد نبود اون زمان،حالا پاک نمی‌شدن لامصبا،

۲.استفاده از جرم پاک کن، جهت سفیدی دندونام😂😂آخه وقتی سنگ توالت رو سفید میکرد،چرا باید دندونای منو سفید نکنه😂😂

۳.چسبوندن مروارید به گوشه چشمام،،یهو ناقافل رفت داخل چشمم توی پلک بالاییم،،پدرم در اومد تا درش آوردن😂😂

۴.دبیرستان مشاور اومد گفت دخترا باید تمیز باشین،موهای زائد خودتون رو بزنید،،یه روز جوگیر شدم،اومدم خودمو موم کنم،عاااقا تا موم رو کشیدم،،ده متررر اونجام کشیده شد پایین،هم شاشیدم به خودم،هم از درد گریه میکردم،موما سرد شده بود،کنده نمیشدن،لباسم رو پوشیدم برم حمام آب گرم بریزم باز بشن،،،نگو لباس زیرم چسبیده بوده به لباسم،،بی هوا تا لباسم رو  محکم دادم پایین،دوباره ده متر بدبخت کشیده شد پایین😂😂

۵.یه بار هم نمی‌دونم چرا مغز بادوم رو کردم توی دماغم،رفت ته ته دماغم،بردنم اورژانس درش آورد😂😂

البته بعد از تمام این موارد کلی کتک میخوردم😂

شماها بگید،تا من بازم بیام بتعریفم

یا خداااا

اگه مهمون خونه ای بودید و صاحبخونه براتون چای آورد، رد نکنید‌؛ شاید این تنها چیزی باشه که برای پذیرایی داره..... حواسمون به دستهای خالی باشه.... 🤲یادمان باشد زنگ تفریح دنیا همیشگی نیست؛ ساعت بعد، حساب داریم....

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زنده ای😂

😍✨دخترکوردم .میل به زندگی دارم🍩عشقم همسرمههههه💛💛 دلم برای سقز تنگ شده😭دیااارم 🍬🍬🍬تاپیکامو دنبال کنید 😁  تاپیک هایی که برای استاد زبانم میذارم رو نگاه کنید  و استفاده کنید .قطعا موفق میشید🍸من مدیونشونم .با این شرایط اقتصادی بد  به من کمک کرد به خودم بیام😊🌹امید هست

کرم مرطوب کننده میزدم ابروهام! 😁پفک میخوردم یدونه خمیرمیکردم تودهنم میچسبوندم به پفک بعد باهاش کاردستی درست میکردم😁

مسولیت شمادرقبال خودتان این است باافرادی دوستی کنیدوبه کسانی عشق بورزید،که به ذهن شمااحترام میگذارند!عاشق آشپزی نویسندگی وشعر،ورزش،موسیقی،محیط زیست! ،یه ستاره توهفتاآسمون ندارم،سرموروشونه های بی کسی م میزارم /// بازم خدایاشکرت😍