2777
2789
عنوان

یکی بیاد منو روشن کنه 🌚

| مشاهده متن کامل بحث + 1432 بازدید | 120 پست
آخر نفهمیدم بوس بدم یا بزنمت😂

هرکدوم آقامون دوست داشته باشه من قبول می‌کنم 😂😂😂

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکدوم آقامون دوست داشته باشه من قبول می‌کنم 😂😂😂

من دلم میخواد بزنمت😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
اوهوم فضاش یطوریه واسه همین منم کمتر میام

دقیقا منم 

ولی خب نمیشه اعتیاد رو از بین برد 😂

مثل سگ در معبد دروغ تو عبادت خواهم کرد.گناهانم را میگویم و میتوانی چاقوی خود را تیز کنی.                  آن مرگ بی مرگ را به من تقدیم کن:)
من دلم میخواد بزنمت😂

😂😂 خدانکشتت اینو من عاشقشم

خدایا شکرت .عشقم عروس قورباقه 🐸🐸اینم حلقه ی نامزدیمون💍😎😘نامه ای به همسره ایندم:سلام بدبخت من آشپزی بلد نیستم همیشه گشنه میمونی😂👋       
الان بکار که در آینده درو کنی دوست همیشه باهات نمیمونه اما آینده مال تو هست  بچسب به موفقیت ...

خیلی عالی💜👌🏻

😂😂 خدانکشتت اینو من عاشقشم

مثلا منم میخوام با جارو بیفتم دنبالت😂

دقیقا منم  ولی خب نمیشه اعتیاد رو از بین برد 😂

من که تو ترکم 👍😂

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
مثلا منم میخوام با جارو بیفتم دنبالت😂

شما ناناز منی😎😘

خداقوووت😂

فدااااتتت 😘😂

شارژم ۷٪ من رفتم

بایییی 😂👋

شبت بخیر

تاپیک باحال بودی تگم کن لطفاً🤝

به آسمانِ دیوانه‌یِ                                          اولِ بهار                                                           میماند  دل...!!🍃
فدااااتتت 😘😂 شارژم ۷٪ من رفتم بایییی 😂👋 شبت بخیر تاپیک باحال بودی تگم کن لطفاً🤝

شب بخیییر باشه جیگر 😂💜

شما ناناز منی😎😘

صد البته 

راستی از دانش آموزات چخبر؟ 😂دیگه چیزی نمیگی 

زیر 20

من چن وقت دیگه میشه ۲۱سالم.سال دوم دانشگاهمم.از بچگی کلیییی رفیق و دوست داشتم که خیلییییییی برام مهم بودن.ولی خب الان اینجوریم که وجودشون توی زندگیم انچنان نباید گلد باشه.ارتباطمو کم کردم باهاشون دیدم چقد ارامش دارم.بهتر و بیشتر میتونم ب زندگی خودم برسم