2777
2789
عنوان

دعا برای عروسیم

386 بازدید | 15 پست

سه ساله عقدم شهرم با شهر شوهرم سه ساعت فاصله داره 

راستش خسته شدم هم من هم شوهرم ملک داریم گذاشتیم فروش تا با پولش بتونیم خونه بخریم و عروسی و حهاز بگیریم ولی یک ساله فروش نرفته 

تورو خدا دعا کنید تا پاییز سال بعد خونه بخرم برم تو خونم اولین کاری که میکنم یه سفره برای ظهور امام زمان میزارم 

هرعکس دعام کرد لایک کنه صلوات بفرستم😘😍

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

برات آیه الکرسی خوندم عزیزم

ممنونم عزیزم منم برات حمد میخونم انشاالله به حق همین شب عزیز هرچی از خدا میخوای بهت بده

تازه وارد نیستم  کاربری قبلیم سال۹۷بود ولی از ترس شناسایی شدن ترکوندم 😔😔این کاربری جدیدمه
ایشالله ب حق این شب عزیز ب مراد دلت برسی.همه ب مراد دلشون برسن.آمین.برات صلوات میفرستم❤

انشاالله هممون حاجت روا بشیم برات حمد میخونم 

خوبه باز یه کورسوی امید داری...من عید عروسیمه نامزدمم خیلی راحت بیکار شده نشسته تو خونه ...عین خیالش ...

برات حمد میخونم به حق صاحب زمان بهترین عروسی بگیری و شوهرتم کار خوب گیرش بیاد

پناه برخدا امید و توکلت الله باشه خدا پشت و پناهت

انشاالله به حق اقا امام زمان هممون حاجت روا بشیم