2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست
بخاطر اینکه خیانت ب خودته  که بخوای وجه مثبت که مربوط به گرشته هست روببینی  چرا ادم باید ...

توروخدا ته دلمو خالی نکنید باشه من دیگه پیله نمیشم پیامم هم پاک کردم دیگه منتظر میمونم تا خودش بیاد اخه ادمی که چند ساااال عاشق بوده.. یهو چیشد

بایدیجوری باشه تودیدباشی منظوراین که اون بفهمه که تونصبت بهش کم توجه شدی اماحضورت پررنگ تربشه عکستوب ...

باشه منتظرم ک برگرده خدایا کمکم کن من فعلا هیچ پیامی نمیدم منتظرش میمونم تا بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

باشه منتظرم ک برگرده خدایا کمکم کن من فعلا هیچ پیامی نمیدم منتظرش میمونم تا بیاد

واین که عزیزم براخودت ارزش قائل شوخودتو خاک نکن براش درستم بخون بعدپشیمون میشی به خودتم برس اشک هم نریزخوشگلم تولیاقتت خیلی زیادترازاون حرفاس درکل مردجماعت زن بااقتدار ودوس دارن زنی که عجزوناله والتماس اینامیکنه دوس نداره به خودشون مغرورمیشن ازبالانگاه می کنن محکم باش انشاءالله خوشبخت بشی عزیزم

عزیزم این ادم هنوز باهاش زیر یه سقف نرفتی شل کن سفت کن در میاره.‌ اگه بری زیر یه سقف بدترشو سرت میاره. به نظر من که ادم قابل اعتمادی نیست. هر عشقی یه روز به تب تندش به عرق میشینه و فروکش میکنه‌ اگه احساسات دو طرف بعد اون تب توش هنوز احترام و علاقه باشه رابطه خوب و صمیمی باقی می مونه وگرنه هیچی ازش نمی مونه. هزاران هزار نفر هستن که با عشق برای رسیدن به عم جنگیدن و با بدترین دعواها و توهینها جدا شدن‌. 

پس این زفتنا لزوما نشونه بدی نیست‌ شاید خدا داره کمکت میکنه طرفت رو‌درست انتخاب کنی

بعنوان پسری که به عشقش نرسیده باید بگم داغ این نرسیدن همیشه تو سینم میمونه.ولی ببین خواهر من ما ترکا یه ضرب المثل داریم.معادل فارسیش اینکه سنگ جایی که افتاده سنگینه فقط.تو حرفاتو زدی بهش.اجازه بده خودش تصمیم بگیره.یه عاشق واقعی قلبش بهش میگه چیکار کنه

شهر نجف هستم برات از امام علی آرامش میخوام 

عزیزم التماس دعادارم. دعام کن لطفا.خصوصا برای پسرم.ممنون

💙اللهم عجل لولیک الفرج به حق حضرت زینب س الهی آمین اللهم صل علی محمدوآل محمد وعجل فرجهم💙 السلام علیک یا مولا جانم حضرت مهدی عج💙لطفا برای شادی روح همه شهداو رفتگان صلوات بفرستین💙ممنون💙 باافتخار شیعه مولا مرتضی علی ع هستم💙خدایاهزاران مرتبه شکر بابت داشتن مولا جانمون حضرت علی ع💙                                                                                            ♦️جسارتابه هیچ عنوان درخواست دوستی قبول نمیکنم و درخواست های دوستی قبل و باز نمیکنم♦️

شهر نجف هستم برات از امام علی آرامش میخوام 

برای منم دعا میکنی اسمم نگین هست  برای خودم و خانواده ام دعا کن بابت خوشبختی و سلامتی مرسیی

از کسے نپرس خوشبختی کجاس ✌                                          تو بازی کن عمو .......!        نویـســـــــنده    خــــــــــداس❤                              هروقت خیلی بهت سخت گذشت وناامید شدی  و رسیدی ته خط مدام با خودت بگـــــو: به مو میرسه  پاره نمیشه ؛؛؛  خداهست خداهست خداهستـــ                         میخوام بد باشم ،خدا نمیزاره                                    میخام خوب باشم بندش نمیزاره ،                       عجب بساطی داریما ،                                         بــخــدا نگـــو ⛔◀ مشکل بزرگی دارم▶     ب مشکلت بگو 😒    خـداے بـــــــزرگے دارم 💗💞💖