2777
2789
عنوان

به حق همین شب میشه بیاید داستانمو بگم دعام کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 13672 بازدید | 384 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شهر نجف هستم برات از امام علی آرامش میخوام 

میشه برای مهاجرت و موفقیت منم دعا کنی؟🌝✨🌸

0ناشنوا باش وقتی از محال بودن آرزوهایت سخن میگویند:)آبی💙💎🍃 I Purple you💜💫 نذارید رویاهاتون رویا باقی بمونه! خدایا شکرت که می تونم هرچیزی که میخوام رو بدست بیارم💕هرگز بخاطر این که دیگران تو را بپذیرند، تغییر نکن!✨دو راه برای زندگی وجود دارد: می توانید زندگی کنید گویی هیچ معجزه ای نیست؛ می توانید طوری زندگی کنید که همه چیز معجزه است.❤️‍🔥شعور و فرهنگ یعنی به عقاید دیگران احترام بذاری و سعی نکنی عقاید خودتو به بقیه تحمیل کنی! هر جا حرف از غیرت و ناموس میشه، من از اونجا فراریم! اگه دیدی بعد از چندتا ریپلای دیگه جوابتو نمیدم فکر نکن جوابی ندارم، بلکه حوصله سر و کله زدن و بحث با نفهمارو ندارم.اگه هیتر بی تی اسی و میخوای چرت و پرت تفت بدی منو ریپ نزن. حامی حیوانات🤍✨اون آینده قشنگی که در انتظارمی، خیلی کنجکاو دیدنتم!🩷  

اگه بگم مال کدوم شهرم دیگه کلا شناسایی میشم چون داستان مارو خیلیا میدونن از عشقمون خبر دارن هرجا میرفتیم همش نگامون میکردن همه میدونستن من با امیرم تا منو میدیدن زنگ میزدن امیر  خیلی از امیر میترسیدم ولی خیلی هم دوسش دارم دعام کنید

ولی یه چیزی بگم اینقدر پیگیر نباش 

هردفعه میره توچراالتماسش میکنی اونم واسش عادی شده هی میره ودلتو میشکنه بعدباخودش میگه هروقت برگردم قبولم میکنع 

عزت نفس داشته باش ، غرور داشته باش 

اینم بهت بگم رهاکن تاارامش نصیبت شه میدونم که عاشقی اما باورکن ارامش پیدامیکنی چون تجربه کردم دارم بهت میگم

موندنی میمونه و رفتنی هم میره 

ولی یه چیزی بگم اینقدر پیگیر نباش  هردفعه میره توچراالتماسش میکنی اونم واسش عادی شده هی میره و ...

میفهمم شاید بگید چرا اینهمه التماسش کرد اخه خودشم بعد چند روز دوباره زنگ میزنه میگه دلم برات تنگ شده ولی بعدش دوباره....

نمیدونم چیکار کنم