2777
2789
عنوان

دوران شیرین نامزدی

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 34 پست
زیاد بهم زنگ نزنید 

چرا؟

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 

خاطره اینکه.... همسرم یبار انقد منو تو بغلش نگه داشت که وقتی رفتم خونه بوی ادکلن نامزدم رو میدادم مامانم گفت چقد بو ادکلن فلانی رو میدی ترسیدم هول شدم عین خنگا گفتم باورکن فقط زدم روم🚶‍♀️🚶‍♀️😑😑😑

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زیاد زنگ نزن ، بزار دلتنگت بشه 

زنگ نزنم پا میشه میاد 😅

من سپردم به خودش هر چه خدا میخواهد❤️  "تا لحظه اخر"تا وقتی میشد واسش جنگیدم .میخوام بگم اگر خدا نخواد اگر قسمتش نباشی خودتم بکشی فایده نداره .گرچه خدا یک هدیه بهت میده اما حسرت توی قلبت موندگاره 
خاطره اینکه.... همسرم یبار انقد منو تو بغلش نگه داشت که وقتی رفتم خونه بوی ادکلن نامزدم رو میدادم ما ...

اوخییی😍😍🤣🤣

خوشبخت باشید کنار هم 🥰

والاه فقط دعواس من هنوزم نامزدم ولی زیادش دعواس ولی وقتی پیش همیم خوبیم همین

خب دلتنگهم میشید دیگ

اخه چرا ؟ زیاد طول کشید؟

اره دو سال

جهیزیم حاضر بود،شوهرم پول نداشت عروسی بگیره،بابام نمیزاشت برم باهاش بیرون برم خونشون،شوهرمم خب جوون بود دوست داشت زیاد با هم وقت بگذرونیم،یه روز میموندم پیشش یه هفته بابام اخم و تخم میکرد برام،نمیرفتم شوهرم ناراحت میشد،خیلییییی اذیت شدم خیلییییی،خداروشکر که تموم شد اون دوران

ن بابا سر مسائل کوچیک ی دعوا بزرگ میفته 

خیلی سخته هندل کردن چیزای کوچیک واقعا

بری خونه خودت راحت میشی

اره دو سال جهیزیم حاضر بود،شوهرم پول نداشت عروسی بگیره،بابام نمیزاشت برم باهاش بیرون برم خونشون،شوه ...

ای وای دقیقا بزرگترا سختش میکنن با یه سری کاراشون

حالا خداروشکر گذشته و مهم اینه الان خوشحالی🥰

تا میتونی کیف کن بعد از عروسی پسرا رو انگار خر گاز گرفته

😂😂😂

يَاأَيُّهَا الْإِنسَانُ مَا غَرَّكَ بِرَبِّكَ الْكَرِيمِ : هان ای انسان، چه چيزی تو را نسبت به پروردگار كريمت مغرور ساخته است؟