2777
2789
عنوان

کسایی ک تو کار خرید و فروش ماشینن

153 بازدید | 16 پست

میخوام یه پرشیا صفر  بخرم بنظرتون الان بحرم ..الان بحرم بهتره یا صبر کنم پیش بینیتون چیه  ارزونتر میشخ یا قیمتا میره بالا؟

بخر بعد عید اوضاع از این بدتره 

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من بابام تو این کاره

بخر چون الان اوضاع مملکت معلوم نیس هر دقیقه داره میره بالا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)

چرا همه میگن بعد عید طلا دلار همه چی گردن میشه مگه چ خبر

السلام علیک یا صاحب الزمان عج❤️ اللهم عجل لولیک الفرج بحق زینب الکبری سلام الله علیها 💙یا اللّهُ یا رَحمٰنُ یا رَحیم یا مقلب القلوب ثبت قلبی علی دینک 💚
من بابام تو این کاره بخر چون الان اوضاع مملکت معلوم نیس هر دقیقه داره میره بالا

احه الان اومده پایین یکم میگم یکم دیگه صبر کنیم پایینتر میاد  ولی میترسم یهو غافلگیر بشیم خودمونم سر در نمیاریم

احه الان اومده پایین یکم میگم یکم دیگه صبر کنیم پایینتر میاد  ولی میترسم یهو غافلگیر بشیم خودمو ...

اصلا نمیشه این قیمت ها رو پیش بینی کرد ولی ممکنه یه دفعه بره بالا

چرخ گردون چه بخندد چه نخندد تو بخند 😇 مشکلی گر سر راه تو ببندد تو بخند 🙃 غصه ها فانی و باقی تو بخند😉        گر دلت از ستم و غصه برنجد تو بخند:)
چرا فکر میکنی بدتر میشه؟

چون ریسک نکردن کار آدمای ترسوعه 

چون من یکی از آشناهامون میخواست بخره ۶ ماه تمام پدرم دراومد اینقدر گفتم بخر گرون میشه 

هر هفته میومد میگفت ۵۰ تومن رفت رو ماشین ، ۱۰۰ تومن رفت روش چرا نخریدم  

الانم که با این اوضاع پشیمونه و عمرا بتونه بخره 

هی ریسک نکرد دست دست کرد 

با این اوضاع مملکت چیزی که بره بالا دیگه پایین نمیاد 

درسته از ظاهر بیرونی خرید طلا و ماشین ممکنه یه ذره سود یا ضرر داشته باشه امااا

توی خرید ماشین زودتر خریدن در این اوضاع اقتصادییی صددرصد سودعههه مخصوصا در دراز مدت 

اگر دلار تا ۷۰ تومن نکشید اخر بیا منو فحش بده

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 

اگه پول داری بخر.به بعدشم فکر نکن که ارزون شه یا گرون!

حالا فک کن ارزون شه!مثلا چقد میخواد ارزون شه؟

پارس۶۰۰تومنی میخواد بشه ۱۰۰تومن؟

نهایت ۱۰تومن ارزون شه که اونم به استرسش نمی ارزه ریسک‌کنی.فک کن یدفه بره بالا اون موقع میخوای چیکا کنی!