2777
2789
عنوان

این چی میشه؟

825 بازدید | 78 پست

پسری که بهت بگه بیرون اصلا تنها نمیزارم بری فقط با پدر مادر با دوستاتم نمیزارم بری ولی خودش بره و اینکه بگه گوشی لمسی اصلا بیرون نبر فقط همراه پدر مادرت حق داری ببری عکستونزار رو تصویر زمینت بافامیلای پسر حرف نزن اسمشونو نیار تو اینستا نزاره فالوشون کنی و اینکه بعضی اوقات فالوراتو چک کنه فقط باید دوستات و محارم و فالو داشته باشی 

ولی به کلاس ملاس کاری نداره میگه برو ولی زود بیای خونه دور نزنی چی میگن 

آیا این حس مالکیت میشه ؟؟یا ن؟

بهش میگم میگه تو زنمی ماله منی حساسم عاشقتم

نشونیم الان

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

روانش مریضه

تو که میترسیدی از تاریکی الان چجوری تنهایی خوابیدی؟ کاش میدونستم آخرین غروبه , شهرمون جنگه خیابونا شلوغه , دستت تو دستم میدوییدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله ...🕊️🤍
طرفای ما به هنچین آدمی میگن مریض روانی بقیشو خودتون میدونید حس مالکیت خوبه اتفاقا ولی این دیگه مالک ...

حس مالکیت یعنی چی عزیزممم ؟

اگر امضامو میبینی برای سلامتی امام زمان سه تا سوره اخلاص بخون💜💙

خوشحال نشو از حس مالکیت و حساسیت هاش….این یه جور وسواس فکری بیمارگونه است!!!حواستو جمع کن!اصلا نشانه خوبی نیست اصلا!فیلم ملی و هزاران راه نرفته رو حتما ببین ته این آدما رو تو این فیلم بخوبی نشون داده

یه سوال عقد کردید 

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

نخیراین ادم شکاک وبد دله فوری کات کن بدردت نمیخوره مالکیت چیه توانسانی باحق انتخاب واستقلال اون حق نداره به اسم عشق برای توتکلیف معین کنه.ممکنه الان کیف کنی بگی چقددوسم داره ولی ۴روزدیگه حس خفگی بهت دست میده حالت بهم میخوره دیگه نمیدونی چی درسته چی غلط همش باید ببینی اون چی میگه.ولش کن ادم شکاک اصصصصصلابدردزندگی مسترک نمیخوره

ببین دوست عزیز: نه تومیتونی تفکرات منو تغییربدی، نه من میتونم تفکرات تو رو تغییربدم.پس" به عقاید هم احترام بذاریم" درضمن ،لطفا لایک ممنوع! متشکرم🙏🌹
حس مالکیت یعنی چی عزیزممم ؟

یعنی اینکه من سرکار میرم کلاس میرم همکلاسی پسر دارم فالو میکنم شغل آزاد دارم با دوستام هم همه جا میرم ولی نامزدم اینا رو بد نمیدونه فقط میگ با کسای ک بهت نخ میدن بد برخورد کن😂😂😂جلو خوذش راحت تماس های کاریم یا با همکلاسی هام جواب میدم