تف،تف به شرف مردی که با زنش اینجوری رفتار میکنه،اونم بخاطر یه جر و بحث معمولی سر نمیدونم یه موضوع معمولی زندگیشون،،،اقائه داشت زنش رو میکشت و مردم نزاشتن.
یه تف بسیااااار غلیظ هم نثار اونایی میکنم که فرتی 💨دوربین به دست میشن،،،اخه لاکردار، فیلم رو میخواهی ببری سر قبر پدرت به نمایش بزاری؟؟
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدا بیشرف تر و بی غیرت تر از اون نر به اصطلاح مرد خلق نکرده.
ان شاءالله بره زیر گِل مردک بی همه چیز.
و خاک بر سر مردمی که از یک تکنولوژی استفاده میکنن قبل از اینکه فرهنگ استفاده از اون رو بلد باشن.
وظیفه امه که پاسخ تک تک پست های کاربرای محترمی که وقت گذاشتن و تو تاپیکم شرکت کردن رو بدم، دلیل طول کشیدن ریپ زدنم هم همینه ( پاسخ دهی به تک تک پست ها)... ⚠️ این اخلاق منه که جواب کاربرایی که ممکنه شان من و بقیه کاربرای محترم رو رعایت نکنن و چرت و پرت بگن رو باسکوت میدم. از قدیم به حق گفتن: "جوابِ....... خاموشیست" !!!!