2777
2789
زیاد جو میدن اینجا راجب شهرا و قومیتا  تبریزیا منظمن و سرشون تو کار خودشونه شاید ب همین علت می ...

نه نه منظورم راجب فضای شهرش طبیعتش...میگن سرسبز نیست شهرشم خیلی صنعتی و ایناست نمیدونم والا..من ک عاشقشم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پشت كنكوري يا دوازدهمي؟منم خيلي تنبلم ولي زياد به خودم فشار نميارم 

پشت کنکوری 

خیلی کسلم ماه پیشم عمل داشتم از اون موقع بدتر شدم قبل عمل اینا شکر و شیرینی رو خذف کرده بودم تا حدی،خیلی سرحال تر بودم

درسته میگن تو دوران دانشجویی میتونن ۱۵ تومن در ماه درامد داشته باشند👀

این بسته به عرضه طرف داره.من خودم میبینم بچهای آدم پایین هم میدم ولی خوب تا این حد رو نپرسیدم ازشون.فکنم کمتر میگیرن.

پشت کنکوری  خیلی کسلم ماه پیشم عمل داشتم از اون موقع بدتر شدم قبل عمل اینا شکر و شیرینی رو خذف ...

منم پشت كنكورم اونجوري كسل نيستم كلا بازيگوشم نميتونم بشينم پاي درس مشكلم اينه😕 

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌
این بسته به عرضه طرف داره.من خودم میبینم بچهای آدم پایین هم میدم ولی خوب تا این حد رو نپرسیدم ازشون. ...

اها..میشه بپرسم شما تفریحتون سال کنکور چی بود یعنی وقتای استراحتتون چیکار میکردید...من از لحاظ روحی خیلی درگیر میشم انرژیم تحلیل میره ولی درس میخونم عوض این ک انگیزه بگیرم بدتر میشم پر از فکرای منفی ک چقدر کند دارم پیش میرم فلان درسو مشکل داشتم چرا این تست اینجوری شد و...

اها..میشه بپرسم شما تفریحتون سال کنکور چی بود یعنی وقتای استراحتتون چیکار میکردید...من از لحاظ روحی ...

من تفریحم ورزش بود .هم تفریح وهم روی انرژیم تاثیر داشت چون من طوری درس میخوندم ک اقوام میومدن فک میکردن تو اتاقم تلویزیون روشنه چون بهم انرژی میداد ورزش اما سبک باشه سنگین نباشه.برای انگیزه به خودم میگفتم اگر امروز تونستی برنامه اتو تمام کنی فلان فیلمی ک علاقه داری رو با آجیل میتونی بخوری و خود فیلم و آجیل بهم باز انرژی میداد .یعنی برای کارکرد جایزه بذار و به خودت پاداش بده.مصاحبه مثلا کسایی و تو ناسا بودم ودانشمند رو میدم اینم انگیزه میداد بهم تو تخیلم