2821
2789
عنوان

حرز امام جواد(ع)

| مشاهده متن کامل بحث + 2976 بازدید | 20 پست
خب اشکال نداره دسشویی ببری؟گناه نداره؟ من میخونم همیشه

ن عزیزم هیچ اشکالی نداره.همش بخوهی بخونی ک عاجزی بخر بزار کنارت باشه.برا بچه بیشار میخرن بخاطر چشم زخم.من سایتم تا هفته دیگه اوکی میشه ما تو سایت فروش داریم اگرم الان خواستین در خدمتم

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

آدرس سایت رو بی زحمت بفرستید

عشقم تا اخر همین هفته تاپیک میزنم و ادرس سایتو میزارم.الان دارم عکسارو میزارم تو سایت

" یا  رَبِّ لا تُعَلِّق قَلبی بِما لَیسَ لی "پروردگارا قلب مرا به آنچه برای من نیست،وابسته مگردان...🙏
ن عزیزم هیچ اشکالی نداره.همش بخوهی بخونی ک عاجزی بخر بزار کنارت باشه.برا بچه بیشار میخرن بخاطر چشم ز ...

سلام عزیزم .ببخشید یه سوال داشتم خدمتتون.من حرز تهیه کردم و فکر کردم یه دونه حرز بخرم برای خودم و دخترم کافیه .بار اول نماز رو به نیت خودم خوندم .نمیدونستم نمیشه دیگه برای دخترم استفاده کنم.گفتم بپرسم ایا میشه دوباره به نیت دخترم نماز بخونم و اون حرز رو استفاده کنه؟

نه عزیزم.میشه باهاش دستشویی برین، فقط نباید تو دستشویی بیوفته

سلام عزیزم من حرز تهیه کردم فقط اینک‌الکل مصرف کردم  ایا دعای حرز باطل میشه؟ یا تا ۴۰روز نباید نزدیکم باشه؟

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز