2777
2789
من دعا کردم برا تمام بیماران شفا و سلامتی توی تاپیکش  ولی واقعا چه مدرکی گذاشت برای صحت حرفاش& ...

کاشکی دروغ باشه واقعا ناراحت شدم اخه تو تاپیکاش خیلی حالش بود انگار پشت سر هم تاپیک میزد 🥲

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

انشالله خوب شه کاش خدا دلش ب حالش بسوزه و معجزه کنه واسش خیلی بده

انشاالله.

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
کاشکی دروغ باشه واقعا ناراحت شدم اخه تو تاپیکاش خیلی حالش بود انگار پشت سر هم تاپیک میزد 🥲

اره 

والا من اصلا زیاد سر به پربازدیدا نمیزنم 

ولی برا هیچ تاپیکی میگم 

احساس به خرج ندید دوستان 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
من دعا کردم برا تمام بیماران شفا و سلامتی توی تاپیکش  ولی واقعا چه مدرکی گذاشت برای صحت حرفاش& ...

نه گلم دروغ نیست.

هر روز تاپیک ختم صلوات ونذر میزاره.

بیشتر کاربرا میشناسنش.همدیگه رو تگ میکنن تو تاپیکش.

😔😔😔😔

هر گاه که تسلیمم  در کارگه تقدیر آرام تر از آهو بی باک ترم از شیر.هر لحظه که می‌کوشم در کار کنم تدبیر رنج از پی رنج آید زنجیر پی زنجیر. ( حضرت مولانا )
نه گلم دروغ نیست. هر روز تاپیک ختم صلوات ونذر میزاره. بیشتر کاربرا میشناسنش.همدیگه رو تگ میکنن تو ...

یه مدرک معتبر داری که راست هست عزیز یا نه 

بیشتر کاربرا بشناسن دلیل نمیشه 

احساس خرج نکنید 

دعا کنید برا تمام بیماران بدوارث و بی وارث 

کسایی که هیچ کسی رو ندارن و درمونده هستن 

لایک نفرمایید دوستان به غیر از استارتر عزیز و کاربر محترمی که ریپلای کردم لااقل بفهمم پستم رو خوانده اید  عزیزان .زندگیِ فعلیِ من و شما در برابر زندگیِ بَعدی،بسیار کوتاه،بسیار فرعی وبسیار ریز و گذراست.همچون جرقه ای است که از آتش اجاقی بپرد و گم شود.برای آنکه در زندگیِ بَعدی تا ابد و برای همیشه در آسایش و شادی باشیم ، کافیست همین یک لحظه ی گذرای عمر این جرقه را خوب بمانیم...
یه مدرک معتبر داری که راست هست عزیز یا نه  بیشتر کاربرا بشناسن دلیل نمیشه  احساس خرج نکن ...

مدرک که ندارم‌.آخه تا این حد التماس ونذر فکر نکنم الکی باشه.

ولی میگم هستن کسایی که تو این وضعیتن.

ولی اینجا نیستن.

من به شخصه نمیتونم احساس به خرج ندم.

باور میکنی تو خیابون وقتی بچهای کار رو میبینم یا یه نیازمند به شدت بهم میریزم.دست خودم نیست.😞😞😞

مدرک که ندارم‌.آخه تا این حد التماس ونذر فکر نکنم الکی باشه. ولی میگم هستن کسایی که تو این وضعیتن. ...

پس وارد همچین تاپیکهایی نشو روحیه ت بهم میریزه 

زیاد خودتو درگیر نکن 

باور کن به این خانم کار ندارم 

ولی انقدر شده سرکار گذاشتن 

همون یه دعا کن براش و بس 

پس وارد همچین تاپیکهایی نشو روحیه ت بهم میریزه  زیاد خودتو درگیر نکن  باور کن به این خان ...

نمیتونم.وارد نشم .بس که فضولم.

آخه پسر خالم چن ماه پیش تصادف بدی کرد.تو کما بود با هوشیاری ۳.دکترا قطع امید کرده بودن ازش.

یادمه از فامیل بگیر تا دوست وآشنا همه براش ختم برداشته بودن.خدا خواست وبه هوش اومد.

هیچ وقت حال و روز خالم و دخترخاله هام وپسر خاله هام رو فراموش نمیکنم .😔😔😔

خدا برا هیچ خانواده ای نیاره این وضع رو انشاءالله.