2777
2789
عنوان

بدرفتاری خانواده با من

260 بازدید | 8 پست

پدرو مادرم که خیلی ساله باهم درگیرن.پدرم وقتی بچه بودم میگفت دعواهای منو مادرت بخاطر توعهه.مادرمم همیشه برای طلاق نگرفتنش من رو بهونه میکرد که بخاطر تو موندم.بعد از سیزده سال دوباره بچه دار شدن.من برای خواهرم مثل مادر بودم.الان که بزرگ شده اصلا حرف منو گوش نمیده. میره از من چغولی میکنه و هرکاری بهش میگم نکن شروع میکنه جیغ زدن و محکم منو میزنه… خانوادمم پشت اون درمیان.توی جمع بی ادبی میکنه بهم مامانم هیچی نمیگه.حرفای زشتی میزنه.بابامم همیشه میاد میگه اذیتش اگه کنی میزنمت.مادرم خودش هم بددهنه.من ۲۲ سالمه دیگه و واقعا خجالت میکشم ازین رفتارا.. هیچ حریم خصوصی ندارم.شدم کلفت زیر دستشون.نمیدونم باید چیکار کنم…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)
عزیز دلم دانشجویی ؟! یا کار میکنی ؟! 

من دانشجوام اما مدتیه نمیرم دانشگاه مشغول کارای مهاجرتم بودم که نشد.الان منتظرم نامزدم بیاد دوماه دیگه باهم بریم از ایران.تنها حامی من اونه.یعنی تنها کسی که تو این دنیا دارم…

Ne t'inquiète pas, il passera de l'eau sous les ponts.یعنی دائماً یکسان نباشد حال دوران،غم مخور:)

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من دانشجوام اما مدتیه نمیرم دانشگاه مشغول کارای مهاجرتم بودم که نشد.الان منتظرم نامزدم بیاد دوماه دی ...

دانشجوی چه رشته‌ای بودی ؟! به چه کشوری میخوای مهاجرت کنی ؟! خانوادت در جریان‌ ارتباطت هستن ؟!

من دانشجوام اما مدتیه نمیرم دانشگاه مشغول کارای مهاجرتم بودم که نشد.الان منتظرم نامزدم بیاد دوماه دی ...

امیدوارم نامزدت خوب باشه و بتونه خاطرات بدتو از یادت ببره ولی هیچوقت جوری رفتار نکن ک نامزدتم بعدا بهت سرکوفت بزنع

نینی سایت های عزیزم یه صلوات برا برآورده شدن چیزی که میخام بفرستین 🤗
دانشجوی چه رشته‌ای بودی ؟! به چه کشوری میخوای مهاجرت کنی ؟! خانوادت در جریان‌ ارتباطت هستن ؟!

اره میدونن.زبان فرانسه میخونم.فرانسه میرفتم پیش نامزدم

امیدوارم نامزدت خوب باشه و بتونه خاطرات بدتو از یادت ببره ولی هیچوقت جوری رفتار نکن ک نامزدتم بعدا ب ...

نه خداروشکر ادم درستیه وگرنه عمرا اگه میموندم باهاش