2777
2789
يكي از تاپيكامو كه ني ني يار كلا تعطيل كرد انقدر زر زد توش😂بعد اصلا من يه حرفي زدم خودش اول بااعتما ...

اره من توی اون تاپیک بودم اول ناراحت نشد وقتی دید بقیه بهت حمله کردن اونم شروع کرد 

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

اره من توی اون تاپیک بودم اول ناراحت نشد وقتی دید بقیه بهت حمله کردن اونم شروع کرد 

چون خودشم ميدونست راست ميگم اولشم قبول كرد حالا بقيه ميگفتن واي چه خوبي اخه 100كيلو خوبه؟لختشو ببيني حالت بدميشه

تاپيكام چيزايين كه روي مغزم سمباده ميكشن🐉😌

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چون خودشم ميدونست راست ميگم اولشم قبول كرد حالا بقيه ميگفتن واي چه خوبي اخه 100كيلو خوبه؟لختشو ...

ولی گفت قدش بلنده ۱۶۸ بود واسه همین کمتر نشون میداد

...برای خودم زندگی میکنم🫠🫠🫠

هندي پس به كدوم مدل ميگن🤨

نمیدونم🧐

روزی که خدا ادم رو آفرید،برای اینکه تنها نباشه بهش حوا رو داد،همون موقع که ادم برای بار اول رخ زیبای حوا رو دید،دلش لرزید و سست شد ،به سجده افتاد و به خدا گفت این کیه که با دیدنش احساس ارامش بهم دست میده؟زنا قدرتمندترین موجودات عالم هستن....

استارتر جان، خیلی النگوهاتون خوشکله. خوشم اومد

مبارکتون باشه. ان‌شاالله به شادی و تنِ درست و دلخوشی استفاده کنین.

طلاهای سمت جنوب گویا خیلی خوشکلن، یه پول اساسی باید جمع کنم، برم بندر، سیستان بلوچستان، یا یزد، یه دست النگوی دل باب بخرم.

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری. 
فدات بشم خودتون کجایین

من شمالی ام، رشت بارانی.

عاشق طلا، و البته النگو 🤩🤩🤩🤩🤩

فکر کنم نسل امثال ماها داره منقرض میشه، همه دور و بریهای منم فقط‌ دستبند ریز میپسندن، من هنوز ۴۰ سالم نشده، تو محله خیلی عالی هم زندگی میکنما، ولی چه کنم، عاشق النگو ام دیگه، اونم زرد 🤣🤣🤣🤣🤣

یک چیز رو دوست داشتن به سن و محل زندگی و کلاس و دَک و پُز ربط نداره، سلیقه است، سلیـــــقه!

منم گاهی النگوهام رو میپوشم، یه ۱۰، ۱۲ روز باهاشون حال میکنم، باز حوصله ام ازشون سر میره خسته میشم، میرم طلافروشی درمیاره، دوباره میرن تو صندوق!

مگه چقدر عمر داریم، لذت ببریم فقط.

والا!

دلا تا کی در این دنیا فریب این و آن بینی/ کمی از چاه ظلمانی برون آ تا جهان بینی .                                                                                مناجات نامه خواجه عبدالله انصاری.