2777
2789
عنوان

رفتن به خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 38 پست
اهلش نیس ولی برای جاری میپزه ینی چی عروس ما شرایطش مث شماست و با اسنپ میاد سرمیزنه البته خودمونم ز ...

جاریم بیشتر دوست داره خیلی خیلی محبت و احترام میزاره ، اما با من اینطور نیس و شوهرم میگه مادرم با تو راحته بخاطر اونه اینجور برخورد میکنه

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای دقیقااا عین منی منم چنین شرایطی و دارم شوهرم میگی رفتی خونه مادرمم برو بعد هرروز زنگ میزنه ک رفتی رفتی رفتی بعد وقتیم میرم اصلا محل نمیدن یا انقد ایراد از دخترمو خودم میگیرن 

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

جاریم بیشتر دوست داره خیلی خیلی محبت و احترام میزاره ، اما با من اینطور نیس و شوهرم میگه مادرم با تو ...

مادرشوهرمنم برای جاریم خیلی خودشو شیرین میکنه با اینکه من خیلی با احترام تر رفتار میکنم اما اونو بیشتر دوست داره 

من اصلا حسودی نمیکنم بخدا ولی ازینکه ازمن توقع داره بدم میاد 

منم همینطور ، راحت نیستم شوهرم دلخور میشه 

برو دیگ وگرنه ناراحتی پیش میاد

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

مادرشوهرمنم برای جاریم خیلی خودشو شیرین میکنه با اینکه من خیلی با احترام تر رفتار میکنم اما اونو بیش ...

دقیقا ، از من بیشتر توقع دارن اما از جاریم نه ، به من گیر میده ایراد میگیره اما از اون نه

مادرشوهرمنم برای جاریم خیلی خودشو شیرین میکنه با اینکه من خیلی با احترام تر رفتار میکنم اما اونو بیش ...

اخه قبلا رفتم دیدم کاری نمیکنه اما از نظر شوهرم پذیرایی از مهمون احترام گذاشتن حساب نمیشه میگه مادرم دوست داره 

اصلا زنگ نمیزنه تعارف کنه بگه بیایید نوه مو ببینم چون مغروره 

بزو نیم ساعت بگو مثلا داییم دعوت کرده باید برم 

هی بگو از فامیلت مثلا خاله عمه همه زنگ زدن دعوت کردن زمانم پرشده دیگه گفتم یه سر بزنم به مهمونی هم برسم 

یه طور بگو که متوجه بشه که فامیل احترام می زارن 

به نوعی درو بزن دیوار بفهمه