2777
2789
عنوان

رفتن به خونه مادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 657 بازدید | 38 پست
اینم شانس مایه 😂

بخدا ، من تو نامزدیمون ناخنمو بلند کرده بودم نه خیلی زیاد متوسط بود برگشت بهم مستقیم گف ناخن تو بگیر زشته ، کثیفیه ما دوست نداریم عروسیمون از اینکارا بکنه حالا جاریم ناخن کاشته بود رنگارنگ اما به اون هیچی نگفت اینقد ناراحت شدم همیشه فرق میزاره

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهرمنم برای جاریم خیلی خودشو شیرین میکنه با اینکه من خیلی با احترام تر رفتار میکنم اما اونو بیش ...

همیشه اینطوریه دیگه ، باید پاچه پاره باشی تا احترامتو نگه دارن 

هرچقد پر روتر حاضرجوابتر باشی بیشتر دوستت دارن ، من همش احترامشان نگه میدارم آخرشم بده من میشم

دقیقا 

جاری من بلاهایی سرشون آورده که گفتنی نیست ولی جرات ندارن چیزی بهش بگن چون درجا جوابشونو میده و آبروشونو میبره یا نمیذاره شوهرش بره خونه مادرش ولی بیچاره من فقط منتظر متلکشونم تازه متلکم بعدا میفهمم چی گفتن که دیگه فرصت جواب دادن نیست 

هرچقد پر روتر حاضرجوابتر باشی بیشتر دوستت دارن ، من همش احترامشان نگه میدارم آخرشم بده من میشم

دقیقا من اخرم سفره رنگینو تعارفاشون برا اون جاری زبون دارنه

من مامان شدم این نام کاربری برای قبل بچه دارشدنم هست ♥️♥️تنها خواستم از خدا اینه هیچوقت منو دخترم از هم جدا نشیم خدای مهربان من ♥️♥️🙏🏻♥️🙏🏻♥️🌱💚عزیزامو سپردم به خودت خداجونم🌻

دقیقا من اخرم سفره رنگینو تعارفاشون برا اون جاری زبون دارنه

میدونه تقصیر خودمونه که برا خودمون ارزش قائل نیستم وقتی می‌بینیم احتراممونو نگه نمی‌دارند بازم رفت و آمد میکنیم محبت میکنیم بهشون اونا هم فکر میکنن ما خدایی نکرده هالوییم