بچه ها خانواده خواستگارم راضی نمیشن فقطططط بهانه میارن که نیلن جلو ،من هیچ کمبودی نه از لحاظ شغلی ،خانوادگی ،قیافه و... ندارم . بهانه ها کم کم داره به توهین ختم میشه و دلیلش فقط برای منصرف کردن خواستگارمه ...دوست داریم همو و من تو شرایطیم که خواستگار با موقعیت خیلی بالا تر دارم .اما من کنار این فرد احساس ارامش دارم ...نمیدونم چیکار کنم خانوادش میگن صبر کن.اما بخاطر تعللشون خانواده منم ناراضی شدن ...نمیدونم واقعا چپیکار کنم .هزار بار جدا شدیم و مجدد برگشتیم..من در هر شرایطی میتونم خانوادمو راضی کنم >اما خانوادشون نه میگن اره و نه میگن نه...همش میگن صبر کن مورد بهتر هست
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
گفتم جواب جوانوادم مثبت نیست >خوانوادش گفتن خوب مثبت نباشه > ما از سرتون زیادیم....در صورتی پدر و مادرشون جدا شدن و با هیچ کدوم از فامیلشون هم ارتباط ندارن
زندگی چیزیست که برایت اتفاق میافتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه میریزی😊