2777
2789

بچه ها خانواده خواستگارم راضی نمیشن فقطططط بهانه میارن که نیلن جلو ،من هیچ کمبودی نه از لحاظ شغلی ،خانوادگی ،قیافه و... ندارم . بهانه ها کم کم داره به توهین ختم میشه و دلیلش فقط برای منصرف کردن خواستگارمه ...دوست داریم همو و من تو شرایطیم که خواستگار با موقعیت خیلی بالا تر دارم .اما من کنار این فرد احساس ارامش دارم ...نمیدونم چیکار کنم خانوادش میگن صبر کن.اما بخاطر تعللشون خانواده منم ناراضی شدن ...نمیدونم واقعا چپیکار کنم .هزار بار جدا شدیم و مجدد برگشتیم..من در هر شرایطی میتونم خانوادمو راضی کنم >اما خانوادشون نه میگن اره و نه میگن نه...همش میگن صبر کن مورد بهتر هست

زندگی چیزیست که برایت اتفاق می‌افتد، وقتی داری برای چیز دیگری برنامه می‌ریزی😊

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بیخیال شو توام.به خاستگارت با شرایط بالاتر فک کن 

وقتی خانواده اینقدر از پسرشون حساب نمیبرن که یکیو دوس داره براش بریم جلو کلا منصرف شو .شک نکن بعد ازدواج خیلی حرف شنوی ها داره از خانوادش 

چون نمیتونه چیزیو بقبولونه بهشون

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
یعنی چی خوب بشه

گفتم جواب جوانوادم مثبت نیست >خوانوادش گفتن خوب مثبت نباشه > ما از سرتون زیادیم....در صورتی پدر و مادرشون جدا شدن و با هیچ کدوم از فامیلشون هم ارتباط ندارن  

گفتم جواب جوانوادم مثبت نیست >خوانوادش گفتن خوب مثبت نباشه > ما از سرتون زیادیم....در صورتی پد ...

ی مدت بیخیال شو اگ پسره توروبخواد با خانوادش میاد.نیومد ب فکر خودت باش قیدشو بزن.بدردت نمیخوره ی عمر باید سر کنی باهاشون

خدا جون خودت مواظب زندگیم باش🥰🥰
بیخیال شو توام.به خاستگارت با شرایط بالاتر فک کن  وقتی خانواده اینقدر از پسرشون حساب نمیبرن که ...

خانوادش ذاتا خوبن>امشب هم خواستگار دارم >که هم استاد دانشگاهن هم از موقعیت اجتماعی خود پسره سر شناسه . نمیدونم چیکار کنم

گفتم جواب جوانوادم مثبت نیست >خوانوادش گفتن خوب مثبت نباشه > ما از سرتون زیادیم....در صورتی پد ...

😱🤯از من میشنوی قراره خیلی بی احترامیا بهت شه 

حواست باشه ها

خدایا،در اندک من تویی فراوان✨❤️
بنظرم بقیه رو رد نکن  اشتباه نکن

پسره همه کار کرد با همه شرط خانوادش کنار اومد .حالا یهو خانوادش بهانه دارن میارن>ولله بهانس> شاید نهایت 1 درصد حرفا درست باشه

😱🤯از من میشنوی قراره خیلی بی احترامیا بهت شه  حواست باشه ها

خانواده خوبین . هیچ موقع تا به الان این حرفا رو مستقیم نگفتن و اینکه من اشنایی قبلی هم دارم باهاشون و میدونم احتمال حرف و حدیثا 0 درصده....