2777
2789
عنوان

تروخدا بیاید بهم کمک کنید😓😮😰

357 بازدید | 24 پست

بچها من نوبت گرفتم امروز برای میکروبلندینگ ابرو ، 

بعدددد مدتهاا ک نوبتم شده ، رفتم باشگاه صبح الان میزنم که خونریزی خارج از تایم پریودی دارم 💔 چکار کنم 

میترسم رنگ نگیرع تتو ؟؟؟

از طرفی من سابقه خونریزی خارج از تایم پریودی هم دارم ، یعنی تقریبا هر  ده روز یکبار  🤦🏻‍♀️ بچها چکار کنم خونریزیم بند بیاد  😭 این همه هزینه م به فنا نرررره

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

قرص ال دی بخور خون ریزی بند میاد تا موقع ک ابرو هاتو درست کنی

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️

رنگ نمیگیره 

بذار برا یه تایم دیگه

بیمار خنده های توام بیشتر بخند😊😍    خورشید آرزوی منی گرم تر بتاب🌱🌸🌈                              لطفا برای سلامتی امام زمان(عج) صلوات بفرستید🌺🙏🏻

@پرنیان259 سلام خوبی خانمی بیا ی لحظه من مث شرایط شمارو دارم تنبلی دارم و دوتا سقط شش هفته ایی تموم تایپکاتونو خوندم خاستم ببینم شما بااین شرایط باردار شدین؟چکارکردید سالم موند؟خواهش میکنم ازت راهنماییم کن بخدا ناامید و دلشکستم 😔💔

قبل از اینکه حرفیو به کسی بزنی به خودت بزن اگه دردت اومد لال شو🤫
ای دی توی خونه نداریم اما به قرص دیگه هست سیپروتروئن کامپاند اونم قرص جلوگیری جواب میده؟؟

من اونو هنوز استفاده نکردم نمیدونم ولی قرص ال دی خوبه برو دارو خونه بگیر دوتا بخور شبم یکی بخور

💖السلام علیک یاصاحب الزمان الغوث ادرکنی💖اللهم صل علی محمد وال محمد وعجل الفرجهم💖🤲من امام‌زمانی ام😍♥️
@پرنیان259   سلام خوبی خانمی بیا ی لحظه من مث شرایط شمارو دارم تنبلی دارم و دوتا سقط شش هفته ...

سلام گلم آره عزیزم من باردارم گلم من ۲تا بدون قلب داشتم.دوتا پوچ دوتا هم شیمیایی.من اصلاح سبک کردم با فلورا تاجیکی هورمونام بخصوص lh و fsh  سه ماه تنظیم شد.بعد اقدام کردم دیگه دوماه آخرم کشمش و انجیر بادوم امگا ۳ ویتامین e c خوردم .و قرص آگنوگل.من داروهای سقط مکررم مصرف کردم پردنیزولون خوردم و الانم میخورم و انوکسا و آسپرینم دارم

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
سلام گلم آره عزیزم من باردارم گلم من ۲تا بدون قلب داشتم.دوتا پوچ دوتا هم شیمیایی.من اصلاح سبک کردم ب ...

بسلامتی چندماهه بارداری عزیزم؟بعدش ازمایشای سقط مکرر انجام دادی؟ مشخص شد علتش چیه؟بخدا من توانم رفت بعدسقط کمردرد امونمو برید قشنگ دوتا بارداریام تا شش هفته بیشتر نمیموندن موندم چکارکنم روحیمو باختم

بسلامتی چندماهه بارداری عزیزم؟بعدش ازمایشای سقط مکرر انجام دادی؟ مشخص شد علتش چیه؟بخدا من توانم رفت ...

۴ماهمه گلم.اره من آزمایش دادم دوتا جهش انعقادی داشتم که بخاطرش انوکساپارین ۶۰۰۰ میزنم و آسپرین میخورم.سی دی مارکرا هم تو رنج نبود که بخاطرش پردنیزولون و سرم ivig میزنم.استراحت کن تقویتی بخور .ببین عزیزم باید روحیتو حفظ کنی و ادامه بدی محکم داروهای سقط مکرر همیناس در کل .مثلا پردنیزولون ما دوماه میخوریم  

هفته اول ۴تا دوتا با صبحانه دوتا با ناهار

هفته دوم ۳ تا دوتا با صبحانه یکی با ناهار 

از هفته سوم تا هفتم روزی دوتا یکی با صبحانه یکی ناهار 

هفته چهارم یدونه با صبحانه و قطع میشه تا ۶ ماه اگه بارداری اتفاق نیافته دوباره تکرار میشه 

قرص امگا ۳ هرروز.ویتامین b6 هرروز.آمپول b12 هفته یکی آسپرین هم روزانه 

بعد به محض بارداری روزی دوتا پردنیزولون امگا ۳ یه روز درمیون انوکسا طبق نظر پزشک ۴۰۰۰ یا ۶۰۰۰ میزنیم با سرم ivig 

دیگه همینا .خونسردیتو حفظ کن توکل کن به خدا.ان شالله بعدی دیگه میمونه برات.من چیزایی که میدونستم بهت گفتم با همینا خیلی از بچه ها جواب گرفتن

سقط مکرر داشتم به همراه تنبلی  تخمدان و ذخیره نیم  با اصلاح سبک به روش فلورا تاجیکی و تغییر مسیر زندگی صاحب نی نی شدم  
۴ماهمه گلم.اره من آزمایش دادم دوتا جهش انعقادی داشتم که بخاطرش انوکساپارین ۶۰۰۰ میزنم و آسپرین میخور ...

ممنون ک راهنمایی کردی عزیزم..دکترت متهصص زنانه یا متخصص نازایی وسقط مکرره؟؟هزینه ازمایشات چقد شدن؟راسته ک میگن۱۵ میلیونه؟بعدش من تنبلی تخمدان هم دارم ک اینم بهش اضاف شد شوهرمم واریکوسل خفیف داره بنظرت ازشوهرم میتونه باشه؟؟

ممنون ک راهنمایی کردی عزیزم..دکترت متهصص زنانه یا متخصص نازایی وسقط مکرره؟؟هزینه ازمایشات چقد شدن؟را ...

متخصص زنان ولی تمرکزشون رو سقط مکرر.واسه من با بیمه ۲ میلیون شد عزیزم.هم تنبلی هم واریکوسل هم ایمنی انعقادی باعث سقط مکررن.شما تنبلیتو رفع کن داروهای سقط مکررم داشته باش.همسرتم که تحت نظر باشه تقویتی خیلی مصرف کنه واقعا موثرن  

متخصص زنان ولی تمرکزشون رو سقط مکرر.واسه من با بیمه ۲ میلیون شد عزیزم.هم تنبلی هم واریکوسل هم ایمنی ...

بیمه تون چی بوده عزیزم؟بیمه ی من تامین اجتماعی هستش یعنی قبولش میکنن؟باشه چشم ممنون بابت راهنمایی خداخیرت بده عزیزم برام دعاکن منم بچه سالم گیرم بیاد بخدا ک سقط دلشکستگیه😔