2777
2789

دستم خیلی خیلی خالیه پول چند تا یارانمو جمع کردم که برای بچم جشن ساده ردیف کنم فردا نگه چرا جشن نداشتم کو عکسم .

خواهرم و برادرم باهام دیروز قهر کردن سر چیز الکی .گفتن بچمو بگیر بریم جایی منم گفتم کاردارم .ولی بعدش گفتم باشه بیار بچتون رو .حالا بهشون بر خورده میگن ما دیگه خواهری ب اسم آرزو نداریم و جشن بچش،نمیایم 

من دختر آخر هستم و همیشه کارای همه رو کردم همه کارهای اونا رو از بچه داری دکتر رفتن .کارای خونه و خریداسون .ولی نه تو زایمانم نه تو اساس کشی خونم هیچ کدومشون نمیان همشون خودشون میزنن ب کار داریم و فلان و بهونه آوردن 

تا امروز که کلا خودم تنها هستم و بچم و تولد و کارام فهمیدم خیلی تنهام و هیچ کسی رو ندارم .کلا با خواهر بزاترتم هم قهر میکنم تا آخر عمر چون همیشه پشتم خالی کردن .تو هر مرحله سخت از زندگیم 

دلم برا بچم میسوزه تنها تو جشن .کسی نیس حتی دورش دست بزنه .خیلی گریه کردم دارم دق میکنم 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

فداسرت اتفاقا تولد خلوتم خیلی خوبه مهم کیک و خوراکیه خواهر😂

کاربرای پیگیر من با اکانت جدیدم تو سایتم بگردین اونو پیدا کنین هی ریپلای کنین 😂از این اکانت میخوام تعلیق شم ولی شماهایی که گروه میزنین و ادم جمع میکنین که تا من پست بزارم بیاین خلافش نظر بدین آدمایی که لو میدنتون رو خداوکیلی اد نزنین😂 اینکه شما پیگیر منی نشون دهنده اینه که خوشت میاد تایمتو درباره من بگذرونی اگه از من بدت میومد که باید اسمم میومد حالت بد میشد نه اینکه پیگیر کاربریام از سال ۹۹ تاالان باشی زرنگ شو اینبار گروه زدی کساییو اد کن که واقعا بشناسیشون نه کسایی که بیان لو بدن داری پشتم چقد بد میگی اینکه توپیگیر منی چیزی از من کم نمیکنه کاش حداقل چیزی ب تو اضافه کنه اخه تایم میزاری پیگیری میکنی 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوانواده همسرتو دعوت کن

ارزوهام برای خدا مینویسم اگه دوس داشتین یک آمین بگید...کمی به ارامش برسم و همیشه با همسرم برای هم بمونیم...سلامتی و خوشبختی دخترم .خودم‌.همسرم ...سلامتی طول عمر پدرمادرم

فامیلای شوهرت نمیان؟!

از اونی که روزی ده بار می‌گفت دورت بگردم چخبر؟! هنوز داره میگرده یا تو اولین خروجی پیچید به بازی؟!:) گاهی اوقات حسرتِ تکرار یک لحظه،دیوانه‌ کننده‌ترین حس دنیاست🥲
فداسرت اتفاقا تولد خلوتم خیلی خوبه مهم کیک و خوراکیه خواهر😂

جز  اون وقتی نگاه ل خودت و کارایی که کردی براشون می‌کنی و اینجوری پشتت،خالی میکنن .اینا رو میبینی آتیش میگیری .وگرنه تولد که میگذره 

اسمم آرزو هست .هر نام کاربری زدم وارد نمیشد تا زدم مرگ دیدم آره ثبت‌نام شدم .الان یکم هیجانی شده نام کاربریم 😁🤭 خدایا توبه😁

ادم کم باشه هزینه کمتریم می‌کنی خوشحال شووو بابا

کاربری سوممه ناجوانمردانه تعلیق شدم 🔪اسم کاربریای قبل:لواشک_ترشک ۹۸ با من در نیفت!!!!🤬 البته بیفتی هم چیز خاصی نمیشع😐😂(نی نی یار،جان عزیزت دست از این سر کچل من بردار)😑اخلاق بضی از نینی سایتیا :(تاپیک ها:وای جورابم پاره بود پیش همه ابروم رف چیکااار کنممم.. دومین تاپیک: اعتماد بنفسم کمه...سومیم تاپیک: احساس میکنم حالم بده....چهارمین تاپیک:از ترس زلزله خوابم نمیبره... پنجمین تاپیک:از دست شوهرم خسته شدم... ششمین تایپک:مادرشوهرم ایشالله بمیره راحت شم..و نظر های بعضیا(اوا عزیزم عکستو بزار ببینم واقعا ب صورتت میاد جورابت پاره شه) یا(میشه عکستو ببینم بدون عکس نظر نمیدم)یا(وا چرا حالا ی عکس بزار شاید بخاطر صورتته)یا(عکستو بزار ی‌ لحظه بعدش پاک کن ببینم ب صورتتم این ترست تاثیری گذاشته خلاصه هیچی دیگ خسته شدم از تایپ بقیشم خودتون میدونین   کاربری دست دو نفره

یه کیک کوچیک بگیر براش+بادکنک و شمع

با همسرت و بچت شام برید رستوران یا کافه

باور کن بیشتر خوش‌ میگذره بهتون

وَالضُّحَی (سوگند به روزِ روشن)وَاللَّیْلِ إِذَا سَجَی(و قسم به شب هنگام آرامش آن)مَا وَدَّعَکَ رَبُّکَ وَمَا قَلَی(که پروردگارت هرگز تورا ترک نکرده و با تو دشمنی ندارد)🩵