2777
2789
عنوان

کیست😭

103 بازدید | 18 پست

سلام درد داشتم رفتم دکتر گفتن کیست داری بهم قرص LD دادن که روز سوم پریودی بخورم.پریودمم همیشه منظم بوده الان از وقتم رد شده و نشدم چکار کنم به نظرتون همچنان هم درد دارم دقیقا سمت راستی که کیست دارم

پروردگارا!قلب مرا به آن‌چه برای من نیست وابسته مگردان✨🤍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

عزیزم علائم کیست چیه؟ من تو پریودی دردشدید و لخته و پا درد و ریزش مو دارم 

والا من تخمدان سمت راستم خیلی درد داشت رفتم سونو فقط همین درد علائمم‌بود چون پریودامم همه منظم بودن

والا من تخمدان سمت راستم خیلی درد داشت رفتم سونو فقط همین درد علائمم‌بود چون پریودامم همه منظم بودن

درد پریودی نداشتی؟

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋

همه ی خانوما جدیدا نمیدونم چرا این مشکلو داریم منم 

الان ۱۰ روزه تاخیرم بدون بارداری. بدون کیست بدون هیچ مشکلی فولیکولم تو خودش خون ریزی کرده ک مشکل مهمی نبوده انگار 

ربطی بع شدن نشدنم نداره 

فک کنم تغییر اب و هواس

خدایا دستمو بگیر….🖤
درد پریودی نداشتی؟

والا درد پریود‌ داشتم اما کلا از روز اولی که پریود شدم درد داشتم طبیعی بود چند بارم سونو دادم قبلا برا چکاپ مشکلی نداشتم

اما الان دیگه پریود نبودمو درد داشتم

والا درد پریود‌ داشتم اما کلا از روز اولی که پریود شدم درد داشتم طبیعی بود چند بارم سونو دادم قبلا ب ...

من تا روز سوم پریودم درد شدید دارم

هزینه سونو چقد شد گلم؟

کجا هستیm

کاربر جدید نیستم از سال ۹۹ اینجام.کاربری هفتممه نترکونید دیگههه.طرز صحبتت نشون دهنده شخصیتته:)❤️🦋
همه ی خانوما جدیدا نمیدونم چرا این مشکلو داریم منم  الان ۱۰ روزه تاخیرم بدون بارداری. بدون کیس ...

نمیدونم بخدا انقد ناراحتم چون تا الان هیچ مشکلی نداشتم الان میخوام درگیر قرصو اینام بشم