2777
2789
عنوان

پستم در مورد تنبیه کودکان

249 بازدید | 9 پست

@delvan7‍ 

عزیزم اون تاپیک قفل شد نتونسم جوابتون رو بدم 

احساس کردم شما پست من رو کامل نخوندین که دچار سوتفاهم شدین یا اینکه منظور رو اشتباه برداشت کردین 

اولا لطفا یبار دیگه پستمو بخونید 

بعدم من نگفتم تنبیه بدنی لازمه گفتم تنبیه لازمه 

تنبیه تو روانشناسی تعاریف مختلف داره و اتفاقا تو تربیت و حتی اصلاح مشکلات رفتاری بسیار کاربرد داره 

تنبیه مثلا شامل محرومیت کودک از چیزی که دوس داره 

یا محرومیت چند دقیقه ای از توجه والدین و خیلی چیزای دیگه 

که اتفاقا هم توی روانشناسی و هم توی دین کاربرد داره 

امید وارم متوجه منظورم شده باشین 

ولی متاسفانه تو نی نی سایت تا اسم تنبیه میاید همه میخوان ادم رو قورت بدن ولی واقعا واقعیت جامعه و تربیتی همچین چیزی نیس

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

همه ی مادرها و پدر ها به نحوی فرزندشون رو تنبیه میکنن عزیزم( اروم زدن روی دست یا پا گاهی محکم صحبت کردن)

همه ی اینایی که اینجا میان مییگن واااااااااااای داد نزن بچه روحش خدشه دار میشه یا میگن واااااااااااااای چطور بچه رو میزنی.‌‌.یا پدر و مادر نیستن یا یا شعار بیخود میدن وگرنه پس بچه چطور قراره بفهمه اشتباه کرده؟ یا چطور قراره بابت کار اشتباهش تنبیه بشه؟ یا چطور قراره از پدر و مادرش حساب ببره 

فقط نگین باید با لبخند و آرامش با بچه ای که کار اشتباهی کرده یا بی تربیتی کرده رفتار کرد که بدجور از خجالت همتون درمیام

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

همه ی مادرها و پدر ها به نحوی فرزندشون رو تنبیه میکنن عزیزم( اروم زدن روی دست یا پا گاهی محکم صحبت ک ...

بله درسته اتفاقا پست منم دقیقا همین بود 

گفتم واقعا جامعه این نیست همه گاهی کنترل از دست میدن داد میزن یا ممکنه بچه رو بزنن ولی اینجا اگه کسی بگه یزید زمانه میکنن طرف رو از بس سرزنش و توهین میکنن 

بعدم گفتم تو تربیت تنبیه لازمه نه کتک زدن ولی محرومیت و قاطعانه حرف زدن با بچه واقعا لازمه

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

@delvan7  

من فکر کردم تنبیه بدنی میگید چون همش بحث سر این تنبیه بود.. با اون تنبیه های دیگه منم موافقم

تاریخ رامردان پر هیاهو مینویسندو بدون اینکه بدانندقهرمانان داستان هایشان زاده چه کسانی بوده اند..!
بله درسته اتفاقا پست منم دقیقا همین بود  گفتم واقعا جامعه این نیست همه گاهی کنترل از دست میدن ...

والا من دیدم عمو کوچیکم اصلا بچشو بابت رفتارای اشتباهش هیچ جوره تربیت نمیکنه مثلا

یبار یه مرد مسن که دوست بابا بزرگم بود به بچی عموم که مثلا ۸ سالشه ذوق کرده بود بعد پسرش محکم با سیلی زده بود تو صورت اون مرد! عموم هم مثل احمقا بجای عذرخواهی خندیده بود!!!!

یا یبار همه خونه ی عمم بودیم تلوزیون جدید خریده بود هنوز گلس ننداخته بود همون بچه ی عموم با دستای کثیف و چرب نیرفت میمالید به تلوزیون عمم اینا هیچکس روش نمیشد حرفی بزنه پدر و مادرشم همینجوری وایساده بودن فقط بهش ذوق میکردن باورت میشه؟؟ خب بچه اینجوری بی تربیت بار میاد دیگه

پسرم؛ بزرگ مردِ کوچکِ من...تو بهترین هدیه خدا و زیباترین ثمره ی عشق مایی، من و بابایی بی صبرانه منتظرِ گرفتن دستای کوچولوتیم👨‍👩‍👧 خدایا بزرگترین سرمایه های زندگیم؛ همسرم و کوچولومون رو همیشه به تو میسپارم مواظب عزیزترینام باش❤🥰
من فکر کردم تنبیه بدنی میگید چون همش بحث سر این تنبیه بود.. با اون تنبیه های دیگه منم موافقم

😘😘😘

بخدا وقتی بچه رو از اول درست بار بیاری و تنبیه هاش مشخص و بجا باشه یه روز به خودت میای میبینی اون داره تورو تربیت میکنه ولی وقتی درست بار نیاد دیگه با چوب تر هم شلاقش بزنی اشتباهاتش درست نمیشه 

والا من دیدم عمو کوچیکم اصلا بچشو بابت رفتارای اشتباهش هیچ جوره تربیت نمیکنه مثلا یبار یه مرد مسن ک ...

اره واقعا این بچا  حرص در اور هستن 

من خودم واقعا دوس ندارم تو جمع بچمو دعوا کنم و چیزی بهش بگم ولی بچمو طوری بار اوردم که اول حد خودشو بدونه و اینکه اگه کاری کرد با نگاه بهش میفهمونم کارش اشتباه بوده

واقعا بعصیا دیگه شورشو در اوردن مردمو ذله میکنن که بچشون مثلا اسیب نبینه بعد همین بچه میشه خوره جون پدر و مادر و مردم