2777
2789
عنوان

شوهرم یکی ازدوستاشوکه ازش متنفرم

396 بازدید | 16 پست

فالوکرده...پسره ادم درستی نیس الانم زندانه الان دیدم شوهرم فالوش کرده بهش بگم زودانفالوش میکنه امانمیخام عین همیشه باغرغرودعواکاری کنم بترسه بایدچه رفتاری داشته باشم

حساب مشترک. ازاین حساب دوکاربری استفاده میکنن

چکارش داری حالا مگه چیه اسیر گرفتی

https://chat.whatsapp.com/K1njmCPNUFm7FkgKBS2RvV?mode=ems_copy_t.              💚نماز شب اول قبر برای عزیزانتون میخونم تگم کنید💚🔴آقایون به من درخواست ندن،ریپلای نکنن و تو تاپیکام نیان🔴 🇪🇭ای کاش میتوانستم کودکان را در قلبم پنهان کنم تا زمانی که جنگ ها تمام شود😓کاربری چهارم من 😶 با شماره مادرشوهرم اومدم اینبار💔خطر شناسایی توسط خواهرشوهر😂تگم کن😐تگم نکردی از ما نیستی😂تو تاپیکای عکس و جنجالی و دعوا😁مرسی میشم🥲🫂❌️از خانه قدم به دنیای بیرون بگذارید در حالی که زنانگی تان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد و اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌اش.(امام موسی صدر)////                چگونه ممکن است پس از ابلیس، فرد دیگرى همان اشتباه را تکرار کند و سالم بماند نه، هرگز خداوند هیچ گاه انسانى را براى عملى وارد بهشت نمى‏ کند که براى همان عمل فرشته‏ اى را محروم سازد. فرمان خدا در آسمان و زمین یکسان است ، و بین خدا و خلق، دوستى خاصّى وجود ندارد که به خاطر آن، حرامى را که بر جهانیان ابلاغ فرموده حلال بدارد.نهج البلاغه خطبه۱۹۲

عزیزم بنظرم تو زندگی آدم نباید مثل ناظم ها همش طرف مقابل رو چک کنه و بکن  نکن   راه بیفته    بیخیال کاریش نداشته باش 

❌️کلاس مکالمه و گرامر از پایه❌️ قسطی❌️ بعداز رضایت شهریه رو بده 🤓  با روش ابداعی خودم سریع و اسون و کم هزینه  اینم  نطر شاگردای نی نی سایتم https://www.ninisite.com/discussion/topic/3625153/کی-دوست-داره-زبان-فول-بشه-پولشم-بعداز-رضایت?postId=116182736

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا نمیگم مسئله مهمی نیست. شاید برای شما خیلی هم اهمیت داشته باشه

اما یه لحظه غبطه خوردم که چقدر وقت آزاد و حوصله برای توجه به چیزهای تا این حد جزئی دارید.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
بیچاره شوهرت یعنی تو کوچکترین و بی اهمیت ترین مسائل همدیگه دخالت میکنید؟؟؟؟ 

واچراخب..اون پسره خیلی بده فالووراشم ناجورن

واچراخب..اون پسره خیلی بده فالووراشم ناجورن

از حرف من ناراحت نشو

ولی وقتی تا این میزان به همسرت گیر میدی مطمئن باش به تدریج صمیمت از بین میره ، ممکنه مخفی کاری کنه و هزار کار دیگه

سعی کنید مثل دو تا دوست باشید نه مربی یا مادر و پدر یا ...

از حرف من ناراحت نشو ولی وقتی تا این میزان به همسرت گیر میدی مطمئن باش به تدریج صمیمت از بین میره ، ...

ناراحت نشدم عزیزم..اره واسه همین ازبچه هاپرسیدم ببینم چجوری غیرمستقیم بهش بگم انفالوش کنه که غرورش خوردنشه اخه هروقت غرمیزنم میترسه نمیخوام بترسه