2777
2789

دخترم یکی دو هفتس به سختی سینه میگیره اول سرپا می‌خورد بازم راضی بودم ولی الان همونم بزور میگیره با کلی گریه و زاری😭3 ماهشه نمیخوام شیر خشکی بشه تو رو خدا کمک کنید 

رفلاکس داره ولی دارو میخوره اثر زیادی نداشته😭بدخواب هم شده جدیدا 

این شیر نخوردن شو چیکار کنم 😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد نسبت به شیرخشک گارد دارید؟؟؟ بچه گرسنگی بکشه اما شیرخشک نهههه

شیر در نهایت میخوره ولی با کلی زور و تلاش اونم تیکه تیکه 

دوست ندارم عزیزم نمیخوام شیر خشکی بشه 

خیلی از بچه ها اینجورین.پسر منم یه دوره اینجوری بود بردیمش متخصص اطفال،یه لبخند زد گفت خوب میشه دوره ایه و خیلی از بچه ها اینجوری میشن.پسرم تو چهار ماهگی اینجوری شد من اصلا شیر خشک ندادم خودش کم کم خوب شد

شیر در نهایت میخوره ولی با کلی زور و تلاش اونم تیکه تیکه  دوست ندارم عزیزم نمیخوام شیر خشکی بش ...

هرجور راحتی پس مشقت بکش شیرخودتو بهش بده

تو همانی که برایم همه ای❤️🫂                  همسرم تاج سرم👸🏻    پسرم نگین تاجم💎
عزیزم دارو چی میدی؟ شاید یبوست داره که شیر نمیخوره و بد خواب شده. چیز خاصی نخوردی که شیرت بدمزه بشه؟

امپرازول میدادم اثر نذاشت الان روتفلور میدم اونم همینه. 

یه قرص هم نوشته ترسیدم بدم 

امتحانی شیرخشک بده اگه اوکی بود بچه رو اذیت نکن شیرخشک بده کلاا،من خاطره تلخ شیردهی رو هرگز فراموش نمیکنم مادرشوهرم کاری نداشت دخالتی نمیکرد مادر خودم اصرار داشت بچم شیرخشکی نشه دخترمم سینمو نمیگرفت باور کن موقع شیر دادن خیس عرق میشدم انگاری زیر دوش بود از بس فشار روم بود آخرشم دخترم از یه سینم شیر خورد

دخترم ما خیلی منتظرت بودیم مخصوصا خواهرت ولی تو پیش خدا رو دوست داشتی هیچوقت اون روی ماهت رو فراموش نمیکنم😔