هرکسی رنگ موی خوشگل داشت باعکس بزاره لطفا
فرمول رنگ کنفی
بلوند زیتونی پلاتینه+بلوندطلایی خیلی خیلی روشن به اندازه مساوی
به علاوه دوسانت واریاسیون 000
شماره اکسیدان 1(6درصد)
پایه9
رنگ موی ترکیبی صورتی چرکاول باید مو را به پایه ی 10 برسونیم به هیچ وجه نباید تن زردی داشته باشد . بعد رنگساژ با ترکیب بلوند صدفی 60 میل+ طبیعی 10 30 میل +بلوند نقره ای 20 میل+واریاسیون نقره ای نصف یک بند انگشت+واریاسیون صورتی اندازه عدس+اکسیدان 2 150 میل . روی مو نمدار پایه ی 10 زده و بعد از 15 دقیقه شده شود.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ عسلی شکلاتی باید به وسیله ی رنگ 000 موهات رو به پایه ی 6 یعنی نارنجی برسونی .ترکیب 000 با اکسیدان 3 البته باید دقت داشته باشی که ابتدا ساقه ها زده و بعد ریشه ها . و بعد از 35 دقیقه شسته شود . ترکیب عسلی 7 70 میل + شکلاتی روشن 20 میل + دودی 7 30 میل + واریاسیون نقره ای 10 سانت + واریاسیون طلایی 5 سانت + اکسیدان 2 130 میل
شکلاتی مسی رنگ K8 و 1/4 رنگW4 و رنگ نارنجی اکسیدان 6درصد را بر پایه 7 یا 8 گذاشته و به مدت 45 دقسقه مکث کنید، البته این رنگها چون ترکیبی است در هر مو یک رنگ رو جواب میده اگر خواستید به شکلاتی بیشتر تمایل داشته باشه نسبت شکلاتی با مسی را تغییر دهید
رنگ های مورد نیاز : 50 میل از رنگ بلوند پلاتیه به شماره N10 20میل از رنگ بلوند پلاتیه طلایی به شماره G10 20میل از رنگ نقره ای شماره 90/01 15 میل از واریاسیون نقره ای اکسیدان شماره 1 به اندازه دو برابر رنگ توصیه می شود برای بدست آوردن این رنگ فوق العاده درجه زوشنی موهایتان را به 10 برسانید.
رنگ قهوه ایی شکلاتی رنگ شماره: W6 و C6 و 1/3 و 7/31( بلوند ، طلایی، بژ) رو با اکسیدان نمره 1 ترکیب میکنید و واریاسیون نقره ای رو هم به اندازه ی 10میل میریزید که به مدت 20 تا 30 دقیقه صبر میکنید و میشورید."در ضمن مقدار رنگ 2برابر اکسیدان است و روی موهایی با پایه 8 به این صورت در میاد"
زالزالک ومری عزیز من تخصصی در این زمینه ندارم برام جالب بود گفتم براتون بزارم من همیشه موهامو توخونه رنگ می کنم بااین دستورها عالی میشه به شرط اینکه مثل خودش انجام بدی مثلا گفته دکلره نری 000 بذاری