هرکسی رنگ موی خوشگل داشت باعکس بزاره لطفا فرمول رنگ کنفی بلوند زیتونی پلاتینه+بلوندطلایی خیلی خیلی روشن به اندازه مساوی به علاوه دوسانت واریاسیون 000 شماره اکسیدان 1(6درصد) پایه9
رنگ زیتونی دودیابن عکس ترکیب دودی 4 +زیتونی 5 نصف از هر کدام+ واریاسیون نقره ای 10 سانت + اکسیدان 2 برابر مقدار رنگ. و هایلایت سوزنی پایه ی 7 ترکیب دودی7 30 میل+ طلایی 7 40 میل + واریاسیون نقره ای 2 سانت + واریاسیون طلایی 3 سانت + اکسیدان 2 برابر رنگ.
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
رنگ مسی بلوند اول باید موهات رو با رنگ 000 و اکسیدان 3 به پایه ی نارنجی برسونی بعد ترکیب طلایی 7 40 میل + مسی روشن 60 میل +بژ متوسط 30 میل دودی 7 30 میل + اکسیدان 2 150 میل.
شرابی شکلاتی بلوطی ترکیب شرابی روشن 10 میل +شکلاتی روشن 70 میل + +بلوطی روشن 40 میل +دودی 6 40 میل +واریاسیون نقره ای 10 سانت +واریاسیون قرمز 2 سانت +اکسیدان 2. البته این موبخاطر تافتی رو مو زده شده خیلی براق به نظر میاد.
رنگ مسی بلوند برای ترکیب این رنگ مو باید زمینه ی مو را به پایه ی 6 برسونی و بعد ترکیب مسی روشن 60 میل +مسی متوسط 20 میل +شرابی 5 سانت +طبیعی 7 30 میل + بلوند نارنجی 20 سانت +اکسیدان 2 برابر با مقدار رنگ و هایلایت پایه ی 8 ترکیب طبیعی 8 40 میل +مسی روشن 20 میل +واریاسیون نقره ای 5 سانت +اکسیدان 1.