2777
2789
عنوان

خواهش میکنم بیاید کمککککک😭

123 بازدید | 19 پست

دوستان عزیز دکتر کودکان خوب که تشخیصش عالی باشه محدوده شرق کسی میشناسه خسته شدم دخترم هفت سالشه همش سرفه میکنه زود به زود مریض میشه🥺

اگر سمت پیروزی باشید دکتر کلانتر معتمدی عالین 

فوق العاده با سوادن و داروی الکی نمیدن اگر هم نیاز به متخصص دیگه ای باشه برای بهترین ها نامه میدن 

اغراق نکردم 

ولی مریضی که خب دانش آموزن دیگه مدام از هم میگیرن 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حتما کم خونی داره  سعی کن تقویتش کنی

از نظر خوراک ماشاالله عالیه همش داره گوشت کباب دل و قلوه میخوره از بس دوست داره مغزیجات که نگم کلا تو خونمون نباشه نمیشه به جای هله هوله مغزیجات میگیرم میزارم روی میز نمیدونمممم اصن چرا انقد تند تند مریض میشه

اگر سمت پیروزی باشید دکتر کلانتر معتمدی عالین  فوق العاده با سوادن و داروی الکی نمیدن اگر هم ن ...

من تهرانپارسم ولی اسم ایشون رو زیاد شنیدم ولی فک کنم خیلی شلوغ درسته؟

من تهرانپارسم ولی اسم ایشون رو زیاد شنیدم ولی فک کنم خیلی شلوغ درسته؟

خیلی سخت میتونید نوبت بگیرید 

من که اینترنتی میگیرم ولی هستن کسانی که از ساعت ۶ صبح میان جلو در تا بتونن همون روز دکتر رو ببینن

خیلی سخت میتونید نوبت بگیرید  من که اینترنتی میگیرم ولی هستن کسانی که از ساعت ۶ صبح میان جلو د ...

الان تو نت زدم گفت جای خالی نداره بعد چنتا دکتر دیگه تو بقراط معرفی کرد من نمیشناسمشون