2777
2789
عنوان

کف سر بر اثر دکلره

350 بازدید | 12 پست

دیروز موهام رو‌دکلره کردم کف سرم خیلی میخاره.

تجربه دارید چی کار کنم؟ اولین باره دکلره می کنم.

از گذاشتن عکس معذوریم😀

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اول بزار کسی ببینه پوستت اسیب ندیده 

اگه ندیده بود فقط باید چربش کنی وازلین فیروز خیلی خوبه

سلام عزیزان با فروش انواع کتابهای درسی،کمک درسی،کودک، تخصصی و...با ۲۰ درصد تخفیف در خدمتتون هستم.لطفا هر درخواستی که دارید توی تاپیکم  اعلام کنید در مورد کتابهای درسی سال و رشته تون رو بفرمایید.✨🌱
من قبلن گذاشته بودم البته توی ارایشگاه کف سرم کلا سوخته بود زخم شد دوباره کنده شد پوست حدید اورد .اص ...

وای خدای من. بهم گفت کف سرت رو نخارون منم میترسم زخم بشه

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هایی دارد. به میزانی که با سنت‌های الهی همراه شوید، نصرت الهی را دریافت می‌کنید و پیروزی دین خدا به دست شما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

اول بزار کسی ببینه پوستت اسیب ندیده  اگه ندیده بود فقط باید چربش کنی وازلین فیروز خیلی خوبه

بعید میدونم سوخته باشه. باشه مرسی

خشکی زیاد  ماسک مو بزن

ممنون

سلام ببخشید شما شهرکردی هستین؟

میتونم راجب دکتر شیرمردی بپرسم،

من کلا مشکلاتم زیاده هم کمبود اهن شدید دارم ‌که باعث ریزش مو و اینا شده و اینکه مشکل اصلیم لاغریمه خیلی لاغر شدم اشتها ندارم پوستمم لک دار شده اصلا افسردگی شدید گرفتم بنظرت میتونه کمکم کنه؟؟؟؟

سلام ببخشید شما شهرکردی هستین؟ میتونم راجب دکتر شیرمردی بپرسم، من کلا مشکلاتم زیاده هم کمبود اهن ش ...

سلام عزیزم دکتر طب سنتی هستن و در واقع معروف ترین دکتر. به نظر من که طب سنتی باید به ادم بیاد. برای بعضی ها جوابه و برای بعضی ها نه و باید کاملا به چیزی که میگن عمل کنید. خیلی ها از تشخیص و درمانشون راضی بودن. ان شااله که شما هم جواب بگیری مشکلت حل بشه

سلام عزیزم دکتر طب سنتی هستن و در واقع معروف ترین دکتر. به نظر من که طب سنتی باید به ادم بیاد. برای ...

ممنون عزیزم میگم ازمایشو اینام مینویسه یا نه؟؟مثلا اگه جواب ازمایش ببریم پیشش براش مهمه نگاه میندازه یا نه؟؟

ممنون عزیزم میگم ازمایشو اینام مینویسه یا نه؟؟مثلا اگه جواب ازمایش ببریم پیشش براش مهمه نگاه میندازه ...

بله می نویسه یه ازمایش کلی اگر نیاز به چک کردن چیزی باشه