2777
2789

امروز خواهرشوهرم با مادرش داشت حرف میزد دخترم ۱۱ماهشه رفته بود جلوش از پاش گرفته بود سر من داد زد ک بیا بچتو ببر

منم اخم کردم رفتم بچمو بیارم چارتا حرف بارم کرد ک فک کردی آنجلینا جولی داری اخم میکنی؟

بعد من هیچی نگفتم رفتم اتاق شوهرم بیرون بود وقتی اومد خواهرشوهرم اومد باهام حرف بزنه منم محلش ندادمو اونم بهم حرفای خیلی زشتی زد ک منم قهر کردم رفتم اونور

حالا شوهرم سر من قیامت ب پا کرد ک ب چه حقی جوابشو ندادی خونه ی ما دعوا انداختی اعصاب مامان بابام ریخت بهم و کلی حرف بارم کرد

خودمو از حرص میزدمو گریه میکردمو شوهرم بهم نیشخندای مسخره میزد(:💔

بعد ک ب مادرم زنگ زدم گریه کردم حالا شوهرم همش تهدیدم میکنه میگه خودت شروع کردی حالا منتظر ادامش باش

من داشتم زار میزدمو اون اصلا بهم اهمیت نمیداد حالم خیلی داغونه شما بگید من چیکار کنم😭

واااا فاز خانواده شوهرت چیه 

اسکولن تو ج ندادی میان باز به تو میپرن 

ریدم تو خانوادشون

🟠🟡🔴📢کامنت من ، نظر من برای استارتره ،باهام مخالفی ریپلای نکن چون اینجا کسیو ندیدم با حرفای یکی دیگه متحول شده باشه   📢🟠🟡🔵

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اصلا به حرفای شوهرت نباید اعتنا میکردی چرا ضعف نشون دادی خودتو زدی توی اینجور مسائل خودتو کوچک نکن اصلا جوابشو نمیدادی

صبر داشته باش و به خدا اعتماد کن گاهی باید از بدترین چیزها بگذری تا به بهترین ها برسی

عزیزم همیشه بجای اخم و .....قشنگ خاهرشوهرتو میشستی میذاشتی کنار بعد وقتی شوهرت اومد بخند بگو چیزی نشده عزیزم چرا خودتو ناراحت میکنی.

برای کار همسرم و زندگیم.یک صلوات مهمونم کنید  
تعریف کردم خواهرش ۱۵ سالشه میگه اون بچس تو باید میگفتی عب نداره

بچس و اینطوری حرف زده 🙄

واقعا بیشعوره و بیشعورتر از اون شوهرت و پدر و مادرشن 

به خدا که باید قیامت میکردی تا حرمت بزرگترو نگه داره دختره ی بی ادب

میشه برای شادی روح پدر و مادرم یک صلوات بفرستید مظلوم از این دنیا پر کشیدن