2777
2789
وقتی بری اقدام تا حدودی عقب و جلو میشه پری بهخاطر آمادگی بارداری اینطور شنیدم من 

اهان، بعد من علایمش رو هم داشتم ها سینم سفت شده بود بادکرده بود دردمیکرد،زیر دلم تیر میکشیدو اینا ،رفتم سونو گفت هیچی نیست،البته تا برم روز اخر پریودیم شد ،بنظرتون اگه چیزی بود نشون میداد ؟

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نمیدونم چرا منفی بود  علایم اینکه دیررفتم دکتریمیش منفی بودن این بود یکیشم لکه بینی  علا ...

درد سینه میگن یکی از علائم اصلیشه 

من قرص معده میخورم اگر تهوع باشه رفع میشه دیگه متوجه نمیشم

ولی دریغ از ی لک خون یا علائم پریودی 

فقط درد کمر گاهی که یکی دوساعته رفع میشه اونم میگن از فلائم بارداری 

کار که میکنم هم چشمام سیاهی میره و سرگیجه میکنم 

بی حال و بی انرژی شدم 

خدایا خودت نگهدارت بچه ام باش 🤰🤲💙
من بچم 8ماهشه باور میکنم میترسم برم   اگه مثبت باشه بدبختم

نگران نباش فک کنم شیردهی هم تاثیر داره روی پریودی 

شاید هم کیست داری 

اگر بازم عقب انداختی ی سونو بده؟

میتونسته ساک حاملگی خالی باشه 

رفتم سونو اخه دکتر گفت تو پریودی برو تا همه چی مشخص شه،تا من وقت کنم برم پریودیم تموم شد،سونو گفت هیچی نیست اینجا بعد گفت کیست داری،دکتر بهم متفورمین داد گفت چندوقت بخور بعد اقدام کن،بعد من چندساله پلی کیستیک هستم یه دوره ۶ ماهم قرص مصرف کردم اما خوب نشدم،و هیچوقت هم پریودیم نامنظم نبود دفعه اول اینجوری شدم گفتم نکنه باردار بودم ،کار سنگین کردم نموند

لطفا برای سلامتی خانوادم،و خونه دارشدن پدر و مادرم بعداز یه عمر مستاجری،یه صلوات میفرستی.ممنونم.
درد سینه میگن یکی از علائم اصلیشه  من قرص معده میخورم اگر تهوع باشه رفع میشه دیگه متوجه نمیشم ...

اینارومنم داشتم توحاملگی بخداخواب میاد نتونستم برات بنویسم🤪

قشنگ سینه ها تغییر شکل داده بودن 

زنگ پوستم تغییر کرده بود دردپهلو داشتم 

فقط خدا
اهان، بعد من علایمش رو هم داشتم ها سینم سفت شده بود بادکرده بود دردمیکرد،زیر دلم تیر میکشیدو اینا ،ر ...

اره بقایا نشون میده اون موقع چیزی نبوده خیالت راحت 

اینارومنم داشتم توحاملگی بخداخواب میاد نتونستم برات بنویسم🤪 قشنگ سینه ها تغییر شکل داده بودن  ...

اره دیگه منم اینارو داشتم کمر درد پهلو درد سینه هم که اصلا نمیتونستم دست بزنم باد کرده بود شدید،علائمم عین پسرم بود 

اره بقایا نشون میده اون موقع چیزی نبوده خیالت راحت 

پس خیالم راحت شد اخه ناراحت بودم میگفتم بی احتیاطی کردم

رفتم سونو اخه دکتر گفت تو پریودی برو تا همه چی مشخص شه،تا من وقت کنم برم پریودیم تموم شد،سونو گفت هی ...

عزیزم منم کیست دارم گاهی پریودم با لخته خون بزرگ همراهه شاید ذزاون بوده شایدم ساک حاملگی تهی بوده انشالله حاملگی دوباره

فقط خدا
اینارومنم داشتم توحاملگی بخداخواب میاد نتونستم برات بنویسم🤪 قشنگ سینه ها تغییر شکل داده بودن  ...

عیبی ندارم گلم خودمم تو چرتم 😅

سینه هام  درد  گرفته چندروزه خیلی وقت نیست 

ولی رنگ پوست و متوجه نشدم 

اما این علائمی که گفتم توی بارداری قبلیمم داشتم ولی متاسفانه سقط شدم چند ماه پیش

نگران نباش فک کنم شیردهی هم تاثیر داره روی پریودی  شاید هم کیست داری  اگر بازم عقب انداخ ...

من هنو 40نبود پری شدم  هر ماه میشدم تا 4ماه شیر میدادم دیگه شیرم خشک شد فک نکنم بخاطر این باشه