2777
2789
عنوان

پیج دزد

432 بازدید | 29 پست

بعد مدتها اومدم نی نی سایت که فقط اطلاع رسانی کنم پیج اینستاگرام تیام کیدز دزده ازش خرید نکنید تا مثل من ضرر نکنین.پنج قلم لباس خریدم سه تاشو فرستاده دوتا دیگه نه پولشو میده نه لباسو میده .دایرکت هر چند روز یبار چک میکنه و فقط میپیچونه.نمیگه نمیدم فقط میپیچونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

با چندتا اکانت دوستو اشنا یا فیک پیجشو بترکون

ازینکارا بلد نیستم

همینکه کلی مامان دیگه مث من ضرر نکنن کافیه

یبار کامنت گذاشتم و دیدم بقیه هم وضعشون مث منه البته زود پاک کرد

خدالعنتشون کنه 

من یه ماه بیشتر کنسول میز سفارش دادم قرار بود یه هفته ای برسه دستم ولی هنوز خبری نیس هی میگه ارسال شده یا جواب نمیده پیام میدم سین میکنه ج نمیده 

فک کن به 💩خوردن افتادم 

ی پیجی از من کلاهبرداری کرد.... بعد من و دوستم می‌رفتیم کامنت میذاشتیم براش زیر پشت‌اش... بعد دیدیم نه جواب میده نه پاک میکنه.. و اینکه من و دوستم کامنت های همدیگه رو زیر پستاش نمیدیدیم

فهمیدم ریستریکت‌مون کرده و فقط خودش کامنت هامونو میبینه😑😑😑😑😑😑😑

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

نمیدونم چجوری تا حالا لو نرفته 

🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمی‌مونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇

ی پیجی از من کلاهبرداری کرد.... بعد من و دوستم می‌رفتیم کامنت میذاشتیم براش زیر پشت‌اش... بعد دیدیم ...

بترکونید اینجور پیجارو یا یه پیچ بزنید این جور کلاهبرداریا رو افشا کنید

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
بترکونید اینجور پیجارو یا یه پیچ بزنید این جور کلاهبرداریا رو افشا کنید

چجوری اخه؟ 

چجوری اخه؟ 

یه پیج بزنید یه ویدیو پست بزارید که اره این یارو فلان کارو کرده با مدرکو فلان بعدش فالورای یارو عو تک کنید زیرش

من تو مذهبی ترین کشور جهان کافر شدم. این سرزمین برام سودی نداشت ، ولی میزنم براش سَر ، زمین... .
یه پیج بزنید یه ویدیو پست بزارید که اره این یارو فلان کارو کرده با مدرکو فلان بعدش فالورای یارو عو ت ...

کاش همون موقع به عقلم می‌رسید اینکارو کنم 😑😑 پاک کردم اسکرین هارو 

خیلی اشغالن  حرومزاده ها

بخدا 5میلیون براش ریختم بابدبختی پس‌انداز کردم شوهرم گفت سفارش نده 

حالا شوهرم دیروز زنگش زد ج داد قسم خورد ارسال کردم دعا کن برسه دستم 

انشالاه پول شما وهم بریزه 

یه پیج بزنید یه ویدیو پست بزارید که اره این یارو فلان کارو کرده با مدرکو فلان بعدش فالورای یارو عو ت ...

ایده ت جالب بود

ولی طرف پنجاه هزار فالوور  چقد ادم تگ کنه