بعد مدتها اومدم نی نی سایت که فقط اطلاع رسانی کنم پیج اینستاگرام تیام کیدز دزده ازش خرید نکنید تا مثل من ضرر نکنین.پنج قلم لباس خریدم سه تاشو فرستاده دوتا دیگه نه پولشو میده نه لباسو میده .دایرکت هر چند روز یبار چک میکنه و فقط میپیچونه.نمیگه نمیدم فقط میپیچونه
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
ی پیجی از من کلاهبرداری کرد.... بعد من و دوستم میرفتیم کامنت میذاشتیم براش زیر پشتاش... بعد دیدیم نه جواب میده نه پاک میکنه.. و اینکه من و دوستم کامنت های همدیگه رو زیر پستاش نمیدیدیم
فهمیدم ریستریکتمون کرده و فقط خودش کامنت هامونو میبینه😑😑😑😑😑😑😑
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
🌈🌧️🐆💔🩸🌷🕊️🤍🌱.......به شـادی می رسیم از غـم همینجوری نمیمونه 🥂🕊️ 🤍 نه فارسم، نه کوردم، نه تورکم، نه لرم، نه بلوچم و نه عربم؛ من ایـــرانی ام، ایـــرانی ،من فرزند کوروش بزرگم 🫶 خداوندا این سرزمین را از ظلم و ستم و جهل و فریبکاری و خرافات محفوظ بدار 🤲 الهی آمـــــین 😇
بترکونید اینجور پیجارو یا یه پیچ بزنید این جور کلاهبرداریا رو افشا کنید
چجوری اخه؟
یه پیج بزنید یه ویدیو پست بزارید که اره این یارو فلان کارو کرده با مدرکو فلان بعدش فالورای یارو عو ت ...
کاش همون موقع به عقلم میرسید اینکارو کنم 😑😑 پاک کردم اسکرین هارو