2777
2789
عنوان

اگه از روانشناسی میدونی...

347 بازدید | 78 پست

من مدت هاست که متوجه چیزی درون خودم شدم و نمیدونم اختلاله یا...خیلی حساس شدم مثلا کسی میاد خونم دلم میخواد تمام و کمال کارامو خودم انجام بدم کسی کمک نکنه😕یا اینکه کسی خونمو مرتب یا تمیز میکنه عصبی میشم و تموم مدت ذهنم درگیره از اینکه کسی به وسایلم دست بزنه متنفرم دلم میخواد کارامو خودم انجام بدم تنها..حالا بگید شمام اینجورید؟دارم دیوونه میشم🤦🏻

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اینکه تو میخای همه ی کارارو کنی خوبه قشنگع ولی خو اگه کسیم کمکت کرد دلشو نشکن بزار کمکت کنع 

چی میشه بعدشم نزار به وسایل شخصیت دست بزنن چون منم خوشم نمیاد ب وسایل شخصیم دست بزنن

بعد زیاد حساسیت نشون نده سعی کن خودتو سرگرم کنی تا بیشتر از این فکرت درگیرش نباشه

اره ولی الان که متاهلم بیشتر شده

الان تو باید قبول کنی شریک زندگی داری شاید بعضی وقتا خسته ای نیاز ب کمک داری !همیشه که نمیشه ادم صاف صاف باشه تموم کاراشو کنه ی جاهاییم نیاز به بلند شدن داره چی میشه اونجا یکی دستتو بگیره بلندت کنه البتع نه هر کسیاااا مثلا خونواده ی خودت و شوهرت 

ببین اینکه تو میخای همه ی کارارو کنی خوبه قشنگع ولی خو اگه کسیم کمکت کرد دلشو نشکن بزار کمکت کنع&nbs ...

من یه بار سر اینکه من برات جارو دستی بکشم گریه کردم و عصبی شدم این طبیعیه؟😑

اگر بخوان کمکت کنن چه فکری میاد تو ذهنت یعنی استرس میگیری از کمکشون احساس خوبی نداری؟؟؟

نه اصلا فقط دوس دارم هرکاریو به تنهایی تمومش کنم و اینکه ازار میبینم کسی خونمو مرتب کنه برام😣

نه اصلا فقط دوس دارم هرکاریو به تنهایی تمومش کنم و اینکه ازار میبینم کسی خونمو مرتب کنه برام😣

فکر کن الان تو همچین موقعیتی هستی یه نفر خونتو تمیز کرده یا کاری برات انجام داده شما هم نمیتونی مانعش بشی چه اتفاقی برات میوفته حالتو توصیف کن