این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
کجایی ؟نترس عزیزم. دست راستت رو بزار روی قلبت و یه صلوات بفرست و یه سوره کوچیک قرآن بخون قلبت آروم و قوی میشه .پسرم ۵ سالشه گاهی که میترسه اینکارو میکنه دیگه انگار آدم دیگه ای میشه از هیچ چیزی نمیترسه و انگار واقعا وجود خدا رو حس میکنه تو قلبش . اینجا هم داره باد شدید شروع میشه 😔😔
دختری از سادات هستم، بر دشمن مرتضی علی لعنت، ما بچه های مادر پهلو شکسته ایم، خیال کن که غزالم بیا و ضامن من شو💚🍃
کجایی ؟نترس عزیزم. دست راستت رو بزار روی قلبت و یه صلوات بفرست و یه سوره کوچیک قرآن بخون قلبت آروم و ...
ممنون واقعا اروم شدم...رعد و برق میزنه یاد فیلم ترسناکا میفتم😢
این جهان وقتی مرا میفهمد که دیگر از من نسترن روییده است...??????Ya umutlar biterse......اگه بارون باز بباره تو کویر...دیگه اما سر رسیده عمر این درخت پیر....در این زمانه ی بی های و هوی لال پرست..خوشا به حال کلاغای قیل و گال پرست..چگونه شرح دهم لحظه لحظه ی خود را برای این همه ناباور خیال پرست؟....