2777
2789

هرسال عید میرفتم کمک مادرشوهرم عوضشم از خدا میخاستم اونم دریغ نکرد یه خونه بهم داد 

پارسال دخترم سه ماهش بود رفتم خونه تکونی مادرشوهرم کمک کنم دخترم دندونش اذیت کرد جیغهای پی در پی کشید خاهرشوهرم گفت اه بزن در گوشش دلم خنک بشه گفتم خاک بر سر عمه ای که با کتک خوردن برادرزاده اش دلش خنک میشه گفت وااا مگه چی گفتم دیگ ادامه ندادم یکم کمک کردم اومدم خونم 

جاری تازم خوب فر زده بهشون واسشون خرج باز کرده اصلنم تو خونه تکونی کمک نمکنه الان چند روزه مادرشوهرم هی زنگ میزنه دخترگلم رفته به مادرشوهرش کمک کنه یعنی تو هم بیا کمک منم گفتم امسال فاطمه(جاریم) هست دیک خیالم راحته یعنی نمیام 

واقعانم نمیرم چرا من اینقدر سر دلسوزیم هم حرف میشونم هم حمالیشونو میکنم اه

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نرو نه بخاطر حرف خواهر شوهرت .برای اینکه عروس هییییچ وظیفه ای نداره بره خونه ی مادرشوهر خونه تکونی .

ولی این جمله ی فاطمه هست هم خیلی موذیانه اس .به اون بدبخت چکار داری؟

اون جاری رو با بی سیاستی با خودت بد نکن .

نرو که قدرت رو نمیدونن

به نظر من ادم مخصوصا مادر ها باید این دوران یدونه کارگر بگیرن و نه از عروس توقع داشته باشن نه از دختر 

خدایش به این حرفا نمی ارزه

امضام خونده بشه🤌وقتی از یک فروشگاه بزرگ خرید می‌کنید، کمک می‌کنید یک نفر هفتمین ویلای خود را بسازد و دهمین ماشینش را بخرد؛ اما وقتی از بقالی محل یا یک مغازه ساده خرید کنید آن فرد می‌تواند برای فرزندش آن وسیله‌ای که نیاز دارد را بخرد ... حداقل چند قلم از خرید هاتون را مخصوص بقالی و مغازه های کوچک بذارید و همه مایحتاج خود را از فروشگاه های بزرگ نخرید و به اندازه خود کمی جلوی این سیستم سرمایه دار پرور تبعیض آمیز را بگیرید.                   و من یتوکل علی الله فهو حسبه✨
خوب کردی جواب خواهرشوهزتو دادی من اینجور مواقع لال میشم بعد خودخوری میکنم به مادرشوهرتم بگو خدا ...

وای وای مثل من مثل امشب من زبونمون کجاس اون موقع ها 

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
چون خونه رو داده خیالت راحت شده. وگرنه جمله ی خواهرشوهرت انقدر بازتاب نداشت😁

بدجوری بهم برخورد 

یبار تو خلوت گفتم پسرت چقدر حرف میزنه گفت روانی باید بری پیش روانپزشک 

خودش حرفو قبول نداره اونوقت هرچی دلش میخاد به بچه های داداشش میگه

یبارم تو خیابون گفت ساکت شو میزنمت گفتم غلط میکنی مگه بچه من صاحب نداره 

کلیپ درست میکنم کلیپ تولد،سالگرد ازدواج،تسلیت و...... هزینه پنجاه تومن //تسویه قبل از تحویل کار// تحویل یک الی دوروزه بستگی به فیلترشکنم داره برای دیدن نمونه کار پیام بدین آیدی بدم یا تو ایتا به این نشونی بریدhttps://eitaa.com/joinchat/960823728C92afd71130   "‏بُزرگترین مشکل تو ارتباطاتمون اینه که گوش نمی‌دیم که بفهمیم؛ گوش می‌دیم تا جواب بدیم" و چقدر بنظرم درسته...       مادرخوبی نداشتم سعی میکنم مادر خوبی برای دخترم باشم 
خوب کردی جواب خواهرشوهزتو دادی من اینجور مواقع لال میشم بعد خودخوری میکنم به مادرشوهرتم بگو خدا ...

افرین جواب خوبیه 👍🏼👍🏼👍🏼

بدجوری بهم برخورد  یبار تو خلوت گفتم پسرت چقدر حرف میزنه گفت روانی باید بری پیش روانپزشک  ...

این فکر کنم آینده خواهر شوهر منه وقتی بچم به دنیا بیاد دزدی و پروییش کم بود سلیطه بازی هم بکنه

هرآنچه خدا بخواهد همان میشود 
نرو نه بخاطر حرف خواهر شوهرت .برای اینکه عروس هییییچ وظیفه ای نداره بره خونه ی مادرشوهر خونه تکونی . ...

راست میگی یبار گفتم دیگ نمگم 

به نظر من ادم مخصوصا مادر ها باید این دوران یدونه کارگر بگیرن و نه از عروس توقع داشته باشن نه از دخت ...

کارگر؟؟؟ 

چهارتا فرش داره به من میگفت تنهایی بشور

چون پدرمادرم پشتم نبودن مجبور بودم هرچی میگفتن چشم بگم تا زندگیم تلخ نشه اما الان دیگ شوهرم پشتمه