mehrave_j مدیر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 عنوان بچه یا کار | مشاهده متن کامل بحث + 333 بازدید | 40 پست بنظرتون توی این شرایط 1401/12/16 | 01:19 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
خششخاش عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 کار.واقعا چرا ب بچه فکر میکنین؟ میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
fnda عضویت: 1397/03/18 تعداد پست: 1172 بخاطر آینده دودلم اینده که قرار نیست بهتر شده بدترم میشه میدونم شرایط داغونیه اما داغون تر میشهچه بهتر که آدم از بد و بدتر بدو انتخاب کنهبنظرم آدم تا یه تایمی با این وضع جامعه اعصاب میمونه براشنی نی خوبه همیشه😍😍😍😍
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 هر دو باهم كمكي ندارمحقوقا هم اونجور نیست پرستار بگیرم
خششخاش عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 کار چرا واقعا بقیه شرایط اقتصادی درک نمیکن ! ی پوشک بخری ۳۰۰ در میاد کم کمش اونطوری هیچی. نیس که هر روز زندگی از دیروز زیباتر میشه یه بچه رم بیاری بدبخت شه.منکه هر گز بچه ب دنیا نمیارم. میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
خششخاش عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 اونطوری هیچی. نیس که هر روز زندگی از دیروز زیباتر میشه یه بچه رم بیاری بدبخت شه. م ... اونکه* میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 کار چرا واقعا بقیه شرایط اقتصادی درک نمیکن ! ی پوشک بخری ۳۰۰ در میاد کم کمش ماهم برای همین دودلیم چون بچه هرچی بزرگتر بشه هزینه هاشم بیشتر میشن
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 کار. واقعا چرا ب بچه فکر میکنین؟ آخه فقط من ی طرف قضیه امبالاخره خانواده همسر حرف فامیل بخصوص جاریدل خود همسرم
mahdis1380 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 11605 اونطوری هیچی. نیس که هر روز زندگی از دیروز زیباتر میشه یه بچه رم بیاری بدبخت شه. م ... واقعا همینه من از بچه ها خوشم میاد ولی الان واقعا داغونه همه چی :) اون بچه هم عذاب میکشه وقتی بزرگ بشه ی چی بخواد فراهم نشه بعد میان میگن بچه در هر شرایط خوبه ! واقعا خوبه یکی رو عذاب بدی ! آخه یعنی چی وقتی پول نداری شرایطت خوب نیست بچه بیاری هیچی نمیشه بدتر میشه فقط 🎀
aram3482 عضویت: 1401/12/03 تعداد پست: 436 بچه یواش یواش یه رنگ دیگه به زندگیت میده یکم که بزرگ تر شد میتونی بری سرکار از دستش نمیدی ولی بچه سنت که بره بالا اذیتی
mahdis1380 عضویت: 1400/03/11 تعداد پست: 11605 ماهم برای همین دودلیم چون بچه هرچی بزرگتر بشه هزینه هاشم بیشتر میشن بنظرم ی مدت پس انداز کنید بعد نگران سن هم نباش شما بهترین سن رو دارین تازه شما تو جونی تون هستید. 🎀
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 اینده که قرار نیست بهتر شده بدترم میشه میدونم شرایط داغونیه اما داغون تر میشه چه بهتر که آد ... میترسم بچم عذاب بکشه توی دنیاهیچ رفاهی نیست ما بازم گذشته خوبی داشتیم درسته پولدار نبودیم اما همه ی سطح بودن همه چی ساده و اونقدرا عقده نداشتیمالان سخته اعصابا ضعیف دلا پر غم
خششخاش عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 آخه فقط من ی طرف قضیه ام بالاخره خانواده همسر حرف فامیل بخصوص جاری دل خود همسرم ببین اگر به لحاظ مالی اوکی هستی و میدونی ک نمیزاری حسرت چیزی به دل بچت بمونه و میتونی مادر خوبی باشی اره بچه دار شودر غیر اینصورت نه. میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 بچه یواش یواش یه رنگ دیگه به زندگیت میده یکم که بزرگ تر شد میتونی بری سرکار از دستش نمیدی ولی بچه سن ... درسته
mehrave_j مدیر استارتر عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 442 بنظرم ی مدت پس انداز کنید بعد نگران سن هم نباش شما بهترین سن رو دارین تازه شما تو جونی ت ... همسرم ۳۶بعضیا میگن بارداری تا ۳۵
خششخاش عضویت: 1401/09/16 تعداد پست: 779 واقعا همینه من از بچه ها خوشم میاد ولی الان واقعا داغونه همه چی :) اون بچه هم عذاب میکشه وقتی بزرگ ب ... دقیقا همین منظورمه.واقعا گناهه ک یه انسان رو بدون اینکه خودش بخواد وارد این دنیا کنی ولی از پس ابتدایی ترین خواسته هاش نتونی بربیای.من ترجیح میدم سرپرستی به عهده بگیرم تا اینکه خودم مادر شم.هر چند که خیلی دوس دارم یک روزی قلب بچم تو وحود خودم بتپه ولی منطق چیز دیگه ایی میگه میذارم قدمامو زمین ، صدام رفیقمه همین.