2777
2789

شوهر من همکاری نمیکنه که هیچ، هر اسمی من انتخاب میکنم یه ایراد میگیره 🙄 جدیدا هم اسمهای دهه چهل پیشنهاد میده 😖😖

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره 

اسمی که خودم انتخاب کردم گذاشتیم

همون فامیل مرد میاد رو بچه کافیه🤣🤣 والا نه ماه تو شکم مادره پدر انتخاب کنه چه حرفها . چه چیزا 😅😁😁😁😁

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
شوهر منم اسم خیلی قدیمی میگه نمیزاره من انتخاب کنم آخه همه اسما جدیده منم اسم جدید و به روز دلم میخو ...

شوهر من مثلا میگه خورشید 😑 اسم مادربزرگ پدرش هست. یا میگه لیلا

اره  اسمی که خودم انتخاب کردم گذاشتیم همون فامیل مرد میاد رو بچه کافیه🤣🤣 والا نه ماه تو شکم ...

اسم پسرم رو خودش انتخاب کرد همون موقع می‌گفت بچه بعدی هرچی تو انتخاب کنی همون میزاریم. اما حالا همش ایراد میگیره . میگه اسمهای عادی که همه میزارن بزاریم 

اسم پسرم رو خودش انتخاب کرد همون موقع می‌گفت بچه بعدی هرچی تو انتخاب کنی همون میزاریم. اما حالا همش ...

بگو تو یبار سلیقه به خرج دادی حالا نوبت منه 

چه اسمی میخواهی بزاری نمیزاره؟؟

همه زندگیم دخترم ❤❤❤وقتی بارون بباره  دیگه نمیخواهم با چتر زیر بارون راه برم غم عالم میاد توی قلبمممم دیگه بعد بارون زیبا نیست کی میتونه زیبایی بارون ببینه؟؟؟ همه رنگ هاااا شسته شده ......
کمال همکاری داشت من پیشنهاد میدادم ایشون خوشش میومد قبول میکرد😊

خداییش اون موقع راجع به اسم بچه صحبت کردین؟ ما که سر هر دو تا بچم تا ماه پنج بارداریم راجع بهش حرف نزدیم

شوهر من مثلا میگه خورشید 😑 اسم مادربزرگ پدرش هست. یا میگه لیلا

هی وای من باز لیلا بهتره

بگو نمیزارم همجین اسم های عهد بوقی بزاری

لیلا خوبه هاااا نیاید بگید لیلا رو نگفتم ولی خورشید خدایش زشته

بگو تو یبار سلیقه به خرج دادی حالا نوبت منه  چه اسمی میخواهی بزاری نمیزاره؟؟

میگم لیلیان میگه لیلی یا لیلا بهترخ. میگم مهر سان میگه تلفظش ثقیله‌. میگه مشکات میگه مشترک بین دختر و پسر هست و.... 😭

هی وای من باز لیلا بهتره بگو نمیزارم همجین اسم های عهد بوقی بزاری لیلا خوبه هاااا نیاید بگید لیلا ...

هردو قشنگن اما دیگه خیلی قدیمیه. میگم مهر سان یعنی مثل خورشید میگه نه تلفظش سخته 😭

میگم لیلیان میگه لیلی یا لیلا بهترخ. میگم مهر سان میگه تلفظش ثقیله‌. میگه مشکات میگه مشترک بین دختر ...

وای عاشق اسم لیلیان هستم 

بگیر بزنششششششش

یه لیست از اسم تو بنویس یه لیست هم اون بنویسه 

بعد از بین دو لیست اسم مشترک انتخاب کنید 

ولی میتونی به عنوان راه اخررررر میخت بکوبی و تهدیدش کنی اسم من میزارم و گرنه تا دو سال پوشک بچه رو باید عوض کنی  چون اختیار اسم بچه امو ندارم 

بگووو واقعا دست نمیزنم خودت میشوری و میخوابونیش 

باور کن میترسه خخخخ

وای عاشق اسم لیلیان هستم  بگیر بزنششششششش یه لیست از اسم تو بنویس یه لیست هم اون بنویسه  ...

اصلا اسم مشترک توش پیدا نمیشه 🤣🤣 اصلا تهدید کارساز نیست چون واقعا آدم نمیتونه کارای بچه رو انجام نده بزارن بمونه تا باباش بیاد اما یه کم سرسنگینی و دلخوری و بی محلی بهش همیشه جواب میده 😏