2777
2789

شوهرم عاشق فوتباله . بعد یه عادتی داره فوتبال که میبینه حواسش دیگه به اطرافش نیست . آدم بشدت تک بعدی ایه . 

من امروز از صبح مشغول خونه تکونی بودم و بشدت خسته شدم . دیشب شوهرم گفت واسه شام فردا که میشه امشب کتلت درست کن . وسایلایی که نداری هم از سرکار اومدم دوتایی بریم بخریم ‌. من گوشت از صبح گذاشتم یخش آب بشه که واسه شب چرخ کنم. شوهرم که اومد من فقط مونده بود لباس بپوشم با اینکه تا نیم ساعت قبلش دستم تو آب بود داشتم کشو فریزر میشستم .اومد و سریع لباس خونگی پوشید و باهیجان گفت بزن ۳ استقلال بازی داره . من دیدم اینجوریه بهش گفتم مگه نمیخواستیم بریم خرید ....

بقیشو الان میذارم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

گفت خستم فردا بریم خرید . من همیشه خودم خریدای خونه رو میکنم اکثرا هم با حقوق خودم . یه امشب خسته بودم بخدا که نرفتم از یطرف هم دلم میخواست به هوای گوجه خیار باهاش بعد چند وقت قدم بزنم . دیگه بهش محل ندادم . شام استامبولی با همون گوشت چرخ کرده درست کردم . کارم تموم شد خواستم قهوه بریزم دیدم شال و کلاه کرده داره میره با دوستش سالن فوتبال بازی کنه درصورتی که گفته بود این هفته احتمالا نره . رفت من تنهایی شام خوردم و رفتم اتاق چراغو خاموش کردم . الان تازه اومده میگه یه امشب نتونستم واست برم خرید ببین چه ادمو بی محل میکنی .بالش پتوشو برد تو هال رو کاناپه خوابید .

من چیکار کنم با رفتارای این آقا؟

چرا با حقوق خودت خرید میکنی، نتیجش میشه این

غروبم مرگ رو دوشم طلوعم کن تو میتونی...تمومم سایه میپوشم شروعم کن تو میتونی...شدم خورشید غرق خون میون مغرب دریا...منو با چشمای بازت ببر تا مشرق رویا
چرا با حقوق خودت خرید میکنی، نتیجش میشه این

دقیقا 

بهم ثابت شده این حرفت

چند وقته میگه بیرونی فلان چیزم بیار

نمیخرم در صورتی که پولش و زمانشو دارم

میام میگه چرا نگرفتی میگم مسیرم نبود خودت سفارش بده 

گفت خستم فردا بریم خرید . من همیشه خودم خریدای خونه رو میکنم اکثرا هم با حقوق خودم . یه امشب خسته بو ...

اهمیت نده فرداشب میاد میبرت بیرون

اینجور مرد ها درک ندارن ولی تو بیا خودتو با شرایط وقف بده فقط بخاطر روان خودت

💕همیشه در حد توانم هر سوالی و دونستم جواب دادم قربون دلتون شماام اگر جواب هام بدردتون خورد ی صلوات منومهمون کنید 💕