2777
2789

نچ

لْی‌لْی هستم🤍 یک فمنیست، معمار، مادر و همسر، مبارز با انسان‌های متعصب، وگن، حامی حیوانات و مادر دوتا هاپو. مهاجر هستم و دور از وطن، اگر سوالی درباره مهاجرت داری خوش‌حال می‌شم که با تجربه و دانسته‌هام کمکت کنم❤️قبل از اینکه مادر باشم، یک زنم.☺️ من با دوست‌پسر خودم ازدواج کردم که با دوست پسر یکی دیگه ازدواج نکنم، حق‌الناسه بلاخره... درباره سرطان پاسخگو سوالتتون با توجه به تجربه شخصی‌م هستم.مردهایی که آدم حسابی اند،از برابری نمیترسند

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرت ترین مسخره ترین دوران زندگی سربازیه اصلا ربطی به مرد شدن نداره همین بیرون پر از سختیه اخه کسی با نگهبانی سرویس بهداشتی مرد میشه حیف ۱۸ ساله رفتم ۲۰ اومدم بیرون تازه تموم کردم برگردم به گذشته عمرا اگر برم

مرد از همون اولم مرده,والا سربازی که هیچ ,هر گلی به سر بعضیا بگیری مرد بشو نیستند

کاربرآقاهستم,چهل وسه ساله متاهل و دارای فرزند_متاهل_تذل الامور للمقادیرحتی یکون الحتف فی التدبیر.کارها چنان در سیطره تقدیر قرار گیرد که چاره جویی به مرگ میانجامد .حضرت علی(ع).معنایش اینست که:گاه انسان باتمام تدابیر وحیله ها راه به جایی نمیبرد.حکمت ۱۶نهج البلاغه  یارب نظر تو برنگردد برگشتن روزگار سهل است

چرت ترین مسخره ترین دوران زندگی سربازیه اصلا ربطی به مرد شدن نداره همین بیرون پر از سختیه اخه کسی با ...

عمرااا؟ اجباره نری نه میتونی بری سرکار ن بیمه میدن بیخود باعث نگرانی اسی هم نشو توانایی خودتو با اون مقایسه نکن اره درسته سخته ولی خب باید انجامش بده دیگ

من ارگ بم و خشت به خشتم متلاشی  تو نقش جهان، هر وجبت ترمه و کاشی 

عمرااا؟ اجباره نری نه میتونی بری سرکار ن بیمه میدن بیخود باعث نگرانی اسی هم نشو توانایی خودتو با اون ...

اره خب یه دورانیه ک باید بگذرونن ولی گفتم مرد نمیشه مرد اونیه ک نون و نمک یه خانواده رو تو این گرونی در میاره بهترین کار معاف شدنه وگرنه پسر بعد از ۱۸ خودش خود ب خود مرد میشه طرز فکرش بزرگ میشه